Jaguar F-PACE lüks ve performansı birleştiren bir SUV olarak lanse edilmektedir. 2021 yılında Jaguar F-Pace tasarımında değişiklikler yapıldı. Jaguar, F-Pace’nin tasarım değişikliğinin üzerinde yoğunlaşarak, almak isteyenlerin de neler yaptıklarını bilmelerini istemiştir. Resmi Youtube kanalından yayınlanan videolar ile Jaguar, 2021 F-Pace’in Bilinmeyen Yönlerini Açıkladı.

Lüks Deri İç Mekan Ile Yepyeni Dış Görünüm

Yeni F-PACE, daha geniş ve güçlü duran kaput tasarımına sahip olmaktadır. Kaput, krom ön ızgara, ‘Double J(DRL)’ imzalı yeni tamamen LED Gündüz Farı, dörtlü farlar ve mevcut Animasyonlu Yön Göstergeleri ile tamamlanmaktadır. İç mekanda F-PACE, görkemli çift dikişli, yumuşak deri, yüksek kaliteli parçalar ve krom materyaller sayesinde şıklığı sonuna kadar hissettirmektedir. Sürücü odaklı kokpit ve Jaguara has olan direksiyon simidi sayesinde birbirlerini tamamlamaktadırlar. Ayrıca direksiyon simidinde bulunan özellikler sayesinde, sürücü aracın akıllı sistemine kolaylıkla bağlanabilmektedir.

İçten Dışa Var Olan Teknolojiler

Sürücü, aracın bilgi-eğlence teknolojisine, akıllı telefon benzeri bir arayüze sahip yepyeni 11,4 inç kavisli dokunmatik ekran üzerinden erişebilmektedir. Oldukça şık ve gösterişli duran eğlence sistemi aracın içerisine ayrı bir hava katmaktadır. Dokunmatik ekranda bulunan özelliklere sesli olarak da erişilebilmektedir. Ayrıca navigasyon sistemi, çevrimiçi arama işlevi ile yeniden tasarlandı. kabin sıcaklığı ve yakıt seviyesine, SUV’nin kablosuz şarj cihazı ile şarj edilebilen bir akıllı telefon aracılığıyla da erişilebilmektedir. Son olarak, rakiplerinden ayıran en büyük özelliği; alerjenleri ve hoş olmayan kokuları ortadan kaldıran Kabin Havası İyonizasyona sahip olmasıdır.

Yeni JAGUAR F-PACE İçin Mevcut PHEV Ve MHEV Versiyonlar

“Jaguar, 2021 F-Pace’in bilinmeyen yönlerini açıkladı” içeriğimizin son bölümü otomobilin versiyonlarıyla ilgilidir. Güçlü bir gövde kabuğu ve gelişmiş süspansiyona sahip olan F-PACE, çevik ancak dengeli bir kullanım sunmaktadır. AWD F-PACE, P400e PHEV güç aktarma sistemi ile kullanılmaktadır. az veya dizel Ingenium motorlar, genellikle yavaşlama ve frenleme sırasında kaybedilen enerjiyi toplayan, Hafif Hibrit Elektrikli Araç (MHEV) teknolojisi ile geliştirilmiştir.

İkinci El Jaguar İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here