2021 Makyajlı Renault Megane Yenilenen Özellikler!

0
2194
Yeni Renault Megane

Renault Megane beklenen değişimi gerçekleştirdi ve makyaj operasyonuna uğramış konumda yer almakta. Yapılan değişimler donanımsal olarak Megane’nı değiştirmiş gibi gözüküyor. C segmentinin en önemli iki oyuncusu Fiat Egea ve Megane üst üste makyaj tanıtımları yaparken, adlarından sıkça söz ettirmeyi başarmış gibi gözüküyor. Türkiye pazarında Fiat Egea ile kıran kırana bir yarış içerisinde olan model, bu yarışta rakibini artık geçmek istiyor. Her iki modelde yapılan son makyaj operasyonlarından sonra da benzer donanımlara sahip olsada, Megane’ın bu konuda daha üstün olduğu görülmekte. Satış rakamlarında bu segmentin 2. si olan model yoluna tam gaz devam ederek amansız takibine son sürat devam etmek istiyor. Yapılan dinamik değişiklikler modelde başka bir havaya kavuşmuş durumda yer alıyor.

Yeni Megane

Yeni Renault Megane Donanım Özellikleri!

Yeni Renault Megane yapılan son değişimler ile bambaşka bir hale bürünmüş durumda yer alıyor.  Görünüm ve teknolojik destek konusunda çok daha zengin dinamikleri getiren 2021 Renault Megane Sedan, yola emin adımlarla devam ediyor. Üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen, önemli modellerden birisi olan Megane Sedan, 2021 yılına model bazında makyaj operasyonuna uğrayarak giriyor. Diğer gövde tiplerinde yapılan değişimlerin benzerlerini beraberinde getirecek olan yeniliklerle birlikte ailenin daha modern bir çizgiye taşındığını söylemek göründüğü üzere söz konusu değişimlerden. Yapılan dinamizm çalışmaları ise kasa tiplerinde iyileştirmeler sonucu verilere yansıyan değişimlerden olarak göze çarpıyor. 2021 Megane Sedan için özellikle ön bölümde yapılan yeni LED far grubu en büyük dikkat çeken unsur olarak göze çarpıyor. Tampon ve arka stop lambaları gibi dinamikleri tüm değişimler arasında kendisini en çok hissettirenler arasında karşımıza çıkmakta.

Yeni Megane

Yeni Megane Öne Çıkan Yenilikler Neler?

Yapılan değişimlerle birlikte sadece görünümüyle değil aerodinamik olarak da iyileşmiş bir çizgiyi barından Megane Sedan, yeni jant tasarımlarıyla da dikkat çekecek gibi görünüyor. Ebatları 16 inç ile 18 inç arasında değişen jantların genel karaktere olan etkisi de hissedilir seviyede görünmekte. Makyaj operasyonunun kokpit üzerinde ki etkisi ise nispeten daha hissedilir. Dijital sürücü ekranında yapılan iyileştirmelerle birlikte ebatın 10,2 inç olarak boyutlandırıldığı açıklandı. Yeni multimedya ekran ise 9,3 inçe kadar esneklik gösterecek. Android Auto ve Apple CarPlay desteği sunan ekranın deneyimsel olarak da hissedilir oranda iyileştirildiği özellikle belirtiliyor. Bunların dışında elektrikli koltuklar, yeni ambiyans aydınlatmaları, güncellenmiş sürüş modları, adaptif hız sabitleyici otonom acil frenleme, yaya algılama ve daha birçok elektronik destek de kullanıcıları bekliyor olacak.

2.el Megane İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here