2021 Nissan Değişimleri ve Gelecek Modeller

0
1640
2021 nissan

2021 Nissan için bazı değişikliklere gebe olacak. Hangi model için ne gibi değişimler olduğunu yazımızın devamında…

Kasım ayı sonundaki rakamlar incelendiğinde Nissan, 2020’de satışlarında yıllık yüzde 27’lik bir düşüş gördü. Bunu, yüzde 16’lık düşüş gösteren genel piyasa ile karşılaştırdığınızda, bu oldukça anlamlı görünüyor. Çünkü pazar payını kaybetmiş anlamını çok net bir şekilde çıkarabiliriz. Ancak bu ay Kasım’daki toparlanmanın devam etmesi bekleniyor.

2021’e baktığımızda, Nissan’ın daha popüler tekliflerinin çoğu için çeşitli güncellemeler göreceğiz. Leaf e + elektrikli araç önümüzdeki yılın başlarında bekleniyor ve alıcılara şu anda satışta olan standart 40kWh Leaf varyantından daha büyük bir pil ve daha fazla güç vaat ediyor.

Çok satan Navara, yılın ilk çeyreğinde yenilenmiş görünümü ve yeni teknolojisi ile makyajlanacak.

Nissan’ın popüler X-Trail’i de önemli bir revizyondan geçecek. Avustralya’da mevcut kesin spesifikasyonlar hala onaylanacak olsa da, ilk açıklamasından yaklaşık bir yıl sonra, 2021’in ikinci yarısında geleceğini biliyoruz.

Bu arada, yeni nesil Nissan Qashqai ve Pathfinder SUV’lerin önümüzdeki altı ila dokuz ay içinde tamamen tanıtılması ve Avustralya lansmanlarının 12-18 ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Ek olarak, merakla beklenen Nissan 400Z spor otomobilin 2021 ve 2023 yılları arasında Z Proto konseptiyle neredeyse aynı görünmesi bekleniyor.

Model Yenilik Segment Ne zaman?
Leaf e + Yeni varyant B 2021 1. Çeyrek
Navara Makyaj 4×4 ve 4×2 2021 1. Çeyrek
X-Trail Yeni model Orta boyut SUV 2021 3. Çeyrek
400Z Yeni model Sports Onay aşamasında
Qashqai Yeni model Küçük SUV Onay aşamasında
Pathfinder Yeni model Büyük SUV Onay aşamasında

 

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here