2021 Nissan Juke Detayları Belli Olmaya Başladı!

0
892
Yeni Nissan Juke

2021 yeni Nissan Juke ile ilgili detaylar belli olmaya başlamış durumda gözüküyor. Yapılan son açıklamalara göre Türkiye tanıtımının 27 Ocak 2021 tarihinde yapılacağı söylenen modele rağbet büyük. Özellikle modelin yüzde 50’lik vergi dilimine girmesi durumunda piyasaya yeni bir seçenek olarak girecek model iddialı gözüküyor. Modelle ilgili söylenen ve yapılan açıklamalara göre günümüz otomotiv teknolojisinin tüm donanımlarını barındıracağı söyleniyor. Bir dizi ileri teknoloji ile eski nesillerinden aşina olduğumuz aynı tarz ve eğlence anlayışını bir arada sunan yeni Juke için artık gün sayıyor. Otomotiv devi Nissan, Juke serisinin ilk aracı, on yıl önce tanıtılmıştı. O zamandan şimdiye kadar kompakt SUV araçlarına yeni bir anlayış getiren model şimdi de çok iddialı geliyor. On yılda yaklaşık 1.5 milyon adet satış rakamına ulaşılması da büyük bir başarı olarak gözükmekte.

Yeni Juke
Yeni Juke

Yeni Nissan Juke Hakkında Resmi Açıklama!

Yeni Nissan Juke’un güç aktarma sistemi, kompakt, hafif, duyarlı ve ekonomik olan küçültülmüş bir turbo motor ile oldukça gelişmiş düzeyde deniliyor. Juke yenilenmiş şasisi ile birlikte eğlenceli, zarif ve olağanüstü güvenli bir sürüş deneyimi de sunuyor. Nissan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı olan Marco Fioravanti yaptığı açıklamada, “Nissan hiçbir zaman popüler olanı takip etmedi. Bunun yerine karakteri ve çevik sürüşü ile önderlik etmeyi seçti. Bu yeni model güçlü atletik bir tasarıma sahiptir. Çok sevilen Nissan Juke ProPILOT ve diğer çeşitli akıllı teknolojiler sayesinde benzersiz bir yol deneyimi yaşatmaktadır” ifadelerini kullandı.

Tamamen yenilenen Juke alışılmışın dışına çıkmış gibi gözüküyor. Boyut olarak büyütülmüş gözükse de yine de B crossover segmentin de iddialı olacak özelliklerini korumuş durumda. Araç yeniden tasarlanmış olmasına rağmen, Juke nesline özel olan farlar yeni araçta da hala yerini koruyarak neslini sürdürmekte. Hem eşyalar hem de yolcular için artık daha geniş olan yeni Juke’un arka koltuk diz boyu 5.8 cm ve arka tavan yüksekliği 1.1 cm arttırılmış. Ayrıca bagaj kapasitesi %20 arttırılarak 422 litreye çıkartılmış. Motor kaputunun altında oldukça verimli olan 3 silindirli bir motor yer alıyor deniyor. 1.0 litrelik turbo motor 117 beygir ve 180 Nm tork üretiyor. Ancak Yeni Nissan Juke’un en önemli özeliği hibrit seçeneğinin de olacak olması.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here