2022 Bentley Flying Spur lüks sedan daha zengin hale getirmek için bazı yeni özelliklere sahip olarak geliştirildi. Bentley şirketi, böyle olunca modelin standart donanımını da genişletiyor.

Dıştan bakıldığında, Cambrian Grisi ile gördüğümüz Slying Spur standart renk paletini 63 farklı seçeneğe kadar genişletmiştir. Bentley iç mekan olarak ise  Liquid Amber, Dark Burr Walnut ve Tamo Ash renklerinde açık gözenekli ahşap kaplama ile sunuyor. Mevcut High Gloss kaplama için 0,5 milimetre yerine sadece 0,1 milimetre kalınlığında bir mat cila kaplaması ile daha da ince hale getirmiştir. Bundan dolayı açık gözenekli ahşabın, kullanıcıların hissedebileceği orijinal dokusunu muhafaza etmesi amaçlanmıştır.

Bazı Özellikler Artık Standart Halde Gelecek

Bentley, önceden isteğe bağlı olan şehir Spesifikasyonunu 2022 Flying Spur’da standart bir özellik haline getiriyor. Bu durum, araca trafik işareti tanıma, eller serbest bagaj açma, ters trafik uyarısı, üstten görüş kamerası, karşılama aydınlatması ve otomatik karartma aynalarını gibi özellikleri yanında getirecektir.

2022 Bentley Flying Spur ‘un iç kısmında, yerleşik hava iyonlaştırıcı da artık standart bir özellik olacaktır. Toz ve alerjenler gibi kirleticiler etrafında statik bir yük oluşturarak hava saflığını artırmak için HVAC sisteminden negatif yüklü parçacıklar yayar ve bunların yakındaki yüzeylere yapışmasını sağlayacak. Bentley’in bunu her araçta standart hale getirmesi şu an hayatımızı etkileyen Covid-19 virüsüne de etki edecek bir özellik olarak düşünebiliriz.

Gürültü Seviyesi Oldukça Düşük

Bentley ayrıca gürültü, titreşim ve sertliği (NVH) iyileştirmek için Flying Spur’un iç mekanının dijital modellerini oluşturmak için ESI Group şirketiyle birlikte çalıştı. Havadan gelen seslerin ve lastik gürültüsünün araca nerede filtrelendiğini bulmak için sanal akustik testler yapabildiler.

Flying Spur, iki motor seçeneğiyle sunulmaya devam ediyor. Çift turbo 6.0 litrelik W12 , çift kavramalı sekiz vitesli otomatik şanzımandan geçerken 626 beygir güç ve 900 Newton-metre tork üretmektedir. Çift turbolu 4.0 litrelik V8 , 542 beygir gücü  ve 770 Newton-metre torka sahiptir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here