2022 Chevrolet Bolt ve Cıvata EUV: 400 KM Menzil

0
911
chevrolet bolt

General Motor’un elektrikli araç saldırısı, şirketin 2022 Chevrolet Bolt ve Bolt EUV’yi tanıtmasıyla birlikte hızlanıyor.

Cesur tasarımlar, uygun fiyatlı etiketler ve en az 400 km menzile sahip olan Cıvata’lar, GM’nin 2025 yılına kadar 30 yeni elektrikli araç başlatma planının bir parçası. Cadillac Lyriq veya GMC Hummer EV kadar gösterişli olmasalar da, sıfır emisyonlu bir gelecek için şirket çalışmalarında önemli bir role sahipler.

Chevrolet Bolt, 2017 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, dünya çapında 100.000’den fazla sattılarak mütevazı bir başarı elde etti. Daha da önemlisi, alıcıların yüzde 75’i ilk kez GM müşterisi oldu.

Chevrolet, elektrikli hatchback’e fütüristik bir makyaj vererek bu başarının üzerine koyarak geleceğini inşa etmek istiyor. Makyajın bir parçası olarak, modele yeni farlar ve “yüksek göz” gündüz farları içeren tamamen yeni bir ön tasarım verildi. Tasarımcılar, daha belirgin bir başlık eklerken sahte ızgarayı da düşürdüler.

Daha ince reflektörlere sahip daha kıvrımlı bir arka tampon olduğu için değişiklikler geriye doğru devam ediyor. Bagaj kapağı da yeni ve daha şık arka lambaları içeriyor.

Chevrolet makyajlı Bolt üzerinde çalışırken, geri bildirimlerini almak için mevcut sahipleriyle görüştüler. Birçoğu araçtan memnun olsa da, iç mekanda eksikler olduğunu söylediler.

Eksiklikleri gidermek için, 2022 Bolt yeni bir direksiyon simidi, daha geleneksel bir gösterge paneli ve daha yüksek kaliteli bir şalt sistemi ile donatıldı. Model ayrıca yeni bir düğme değiştiricisi ve “yüzer” bir orta konsola sahip.

Sürücüler ayrıca 8 inçlik bir dijital gösterge paneli ve yükseltilmiş bir 10,2 inç bilgi-eğlence sistemi bulacaklar.

İç kısımdan bahsetmişken, bilgi-eğlence sistemi artık kablosuz Apple CarPlay ve araç içi uygulamaları destekliyor. Alexa, Spotify ve The Weather Channel gibi bir dizi uygulama mevcut olacak.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here