Hyundai, 15 Nisan’daki tam açıklamanın öncesinde, 2022 Hyundai Santa Cruz pikabının teaser fotoğraflarını yayınladı.  Santa Cruz konsepte çok benziyor ancak iki kapı yerine dört kapılı olarak gelecek. 2022 Tucson‘a benzer bir ızgaraya sahip olacak. Santa Cruz, Alabama’daki Santa Fe ile yan yana monte edilecek ve Santa Cruz’un Santa Fe ile aynı motorları sunmasını bekliyoruz. Ayrıntılar için okumaya devam ediniz…

Normal Şartlarda 2021’de Üretime Geçecekti

Hyundai , 2019’da Santa Cruz pikabının 2021’de üretime gireceğini söylemişti şirket şimdi teaser fotoğrafları yayınladı. Alımın bu yıl bayilere ulaşacağını doğruladı. Fotoğraflarda görüldüğü gibi, Santa Cruz dört kapıya ,küçük bir bagaj ve yeni 2022 Hyundai Tucson’dakine benzeyen bir ızgaraya sahip olacak .

Teaser fotoğrafları, diğer birçok kamyonetten daha sportif ve yola odaklı bir pikap olduğunu gösteriyor. C sütunu yatağa doğru eğilerek kabine şık bir görünüm kazandırmış. Bunun bir pikap olduğunu ve sadece başka bir geçit olmadığını unutmamak için, Santa Cruz adı bagaj kapısının karşısında belirgin bir şekilde sergileniyor.

Macera odaklı alıcılar için tasarlanan Santa Cruz, yekpare bir pick-up olacak ve giderek daha popüler olan küçük alıcılar segmentine girecek. Bu, piyasadaki birkaç pikaptan sadece biri olacaktır. Hyundai’nin, Santa Cruz’un tam yük ve çekme kapasitesinden ziyade kano ve bisiklet taşıma yeteneğini vurgulayacağını tahmin ediyoruz. Hyundai, Santa Cruz’un 15 Nisan’daki açıklamasından önce pek çok ayrıntı yayınlamadı, ancak otomobil üreticisi Hyundai, arazi konforunun yanı sıra yol konforunu da vurguluyor. Santa Cruz’un Santa Fe‘nin gibi  2.5 litrelik ve turboşarjlı  sıralı dört motor seçeneklerini sekiz ileri otomatik ve dört tekerlekten çekişle eşleştireceğini düşünüyoruz. İki araç aynı Alabama fabrikasında birleştirilecek. Yüksek ihtimal ile de aynı motor özelliklerine sahip olacaktır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here