Anadolu’nun Isuzu’su İtalya Dev İhracat Gerçekleştirdi!

2
4049
anadolu isuzu

1999 yılında Gebze kurulan fabrika, hız kesmeden çalışmaya, üretmeye devam ediyor. Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Anadolu Grubu, Isuzu Motors Limited ve Itochu ortaklığındaki şirket, hafif ticari araç, kamyon, kamyonet, küçük otobüs ve pick-up araç üretiyor. Hafif ticari araç üretiminde sadece ülkemizde değil dünya genelinde ürettiği araçlarla kalite ve güvenli sürüş konularında lider markalar arasında gösteriliyor. 

Anadolu Isuzu, ülkemizde 1965’ten beri kamyonet ve motosiklet üreten Çelik Motors’un deneyimini de bugüne ve geleceğe taşıyor. Grup, Çevre Ödülü, Yılın otobüsü Ödülü, Avrupa’nın en konforlu otobüsü ödülü, Avrupa’nın en ergonomik otobüsü, Dizel araçlar kategorisinde birincilik ödülü gibi pek çok alanda da farklı ödüller almış. 

Son bir aydır, otomotiv haberleri içinde ve elbette ekonomi haberleri içinde de Isuzu’nun yaptığı ihracat konuşuluyor. Haberin detayları şöyle:

Gebzede üretim yapan Anadolu Isuzu, İtalya’ya 234 adet kamyon ihraç etti. Bunların model adları şöyle:

Isuzu NQR 90 modelinde 42 adedi sağdan direksiyonlu olarak üretildi. 84 adet model de Isuzu NQR 90 Short MT ve 60 adet Isuzu NQR 90 Short NEES, 42 adet Isuzu NQR 90 S-Long Nees RHD ve 48b adet Isuzu NQR90 XX Long Nees ile toplam 234 araç Isuzu İtalya Distribütörü Midi’ye teslim edildi. 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here