Aracınızın Değerini Garajınızdan Takip Edin!

1
9021

Mobil uygulamamızda yer alan “Garajım” özelliğini kullanarak istediğiniz aracın piyasa değerini görebilir, değişimlerini takip edebilirsiniz.

Günümüz piyasa koşullarında otomobil almak ve satmak için aracın değerini belirlemek oldukça zor. Dinamik piyasa koşullarında 2. El araçların güncel değerini takip edebilmek, hızlı ve değerinde alım- satım yapabilmek için çok önemli bir hal aldı.

Artık aracınızın en güncel piyasa değerini öğrenebilmeniz ve zaman içerisinde piyasadaki değişen fiyatları gözlemlemenizi sağlayacak yepyeni bir özelliğimiz var: Garajım.

Garajına araç eklemek çok kolay!

arabam.com mobil uygulaması içerisindeki “Panelim” kısmından kullanabileceğin yeni “Garajım” özelliği ile araç bilgilerinizi bir kez girmeniz ve kaydetmeniz yeterli.

Garajım ile arabanızın piyasa değeri değiştiği an haberdar olun!

Eklediğiniz aracın güncel değerini anında görebilir, değişen bilgileri istediğinizde güncelleyebilir ve değişimleri takip edebilmek için alarm kurabilirsiniz. İsterseniz belli bir hedef fiyat koyarak o fiyata geldiğinde bildirim alın, isterseniz de en ufak değişimlerden bile haberdar olabilirsiniz.

Hemen ücretsiz indirin!

Tamamen ücretsiz olarak arabam.com kullanıcılarına sunulan “Garajım” özelliğini kullanabilmek için mobil uygulamamızı IOS veya Android telefonunuza indirmeniz yeterli.

Uygulamanızı güncellemek veya indirmek için hemen tıklayın:

Garajım - App Store

Garajım - Google Play

Aracını hemen satmak isteyenlere özel hizmetler!

Aracınızı hemen satmak istiyorsanız; Trink sat! teklifi alarak aracınızı değerinde, hızla ve güvenle satabilir, paranızı anında alabilirsiniz. 30 saniye içerisinde teklif alın, size en yakın şubeden randevunuzu oluşturun güvenle satın. Teklif almak için hemen tıklayın.

Arabam Kaç Para özelliğimizle istediğiniz tüm araçların güncel piyasa değerini öğrenebilir aracınızı satarken ve araç alırken en doğru fiyatla işlemlerinizi yapabilirsiniz. Araban Kaç Para ile arabanızın değerini hemen öğrenin.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here