BMW 4 Serisinin ön ızgarasının farklı görüşlere sahip kişiler tarafından çok da beğenilmediğini söylemek, bir eksiklik olur. Tüm tartışmalı görünümlere rağmen, Alman otomobil üreticisi buna bağlı kalıyor. Birçok BMW alıcısı aracı aldıktan sonra  Bununla birlikte, BMW dış tasarım başkanı Christopher Weil, müşterilerin büyük boy böbrek ızgaraları da dahil olmak üzere otomobilin görünümünü değiştirmeye karar vermesine aldırmadığını açıkladı.

Dış Tasarım Başkanı: BMW 4 Serisinin Masif Böbrek Izgarasını Değiştirebilirsiniz

Christopher Weil, yeni 4 Serisi’nin yerel lansmanından önce Avustralya medyasının üyeleriyle yakın zamanda bir röportaj yaptı. Sorulan sorulara yanıt olarak dış tasarım başkanı BMW 4 Serisi’nin onu 3 Serisi’nden daha da farklılaştırmak istediklerini söyledi. Ayrıca araca kendine özgü yeni bir görünüm vermek istediğini açıkladı.

Dış Tasarım Başkanı: BMW 4 Serisinin Masif Böbrek Izgarasını Değiştirebilirsiniz

BMW dış tasarım başkanı Christopher Weil “4 Serisini 3 Serisinden daha fazla bölmek istedik… bunlar hemen hemen aynıydı. Diyelim ki tasarım ifadesinde ve şimdi karakterleri ayırmak istedik.” dedi Cars Guide’ye. Ayrıca “4 Serisi, amacımız gereği, 3 Serisi’nden daha etkileyici, daha ilerici ve aynı zamanda daha zarif olmalıdır. İki farklı müşteriye hitap eden iki farklı otomobil, otomobili tasarlarken amaç buydu. ” diye ekledi.

Weil’e göre, arabanın resimleri ve büyütülmüş böbrek ızgarası her BMW alıcısına hitap etmiyor. Buna göre tek modelde üretim adaletli değil ve müşteriler, ızgaraya baktığında eskisine göre çok daha küçük görünümde olanı tercih ediyor. BMW yönetimi başlarda bu durumu çok istemese de, artık müşterilerden BMW araçlarını kişiselleştirmek isteyenlere desteğini sunacağını açıkladı.

Christopher Weil “Özelleştirme fikrini seviyorum, bunu motosiklet dünyasında çokça görüyoruz, pek çok özelleştirme var. Aynı araçlar için de geçerli olmuş durumda, eğer insanlar ‘bir arabayı ayarlayabiliriz, onu farklı yapabiliriz’ diye düşünürlerse arabayı kendi tarzlarına göre şekillendiriyorlar. kendi kişiliğini ve zevklerini daha da fazla katıyorlar, tabi ki yapmalılar.” dedi. “BMW’de buna yönelik bazı tekliflerimiz var, çok etkileyici parçalarımız var. Üretim sürecinde ya da satış sonrası için ekstra parçalarımız mevcut. BMW’nize harika tekerlekler ve bunun gibi birçok özel parça takabilirsiniz. Hatta insanlar başka bir yere ve garjlara gidip otomobili özelleştirse bile benim için sorun değil, Bence bu BMW için harika.” açıklamalarını yaptı.

İkinci El BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here