BMW i4 Tanıtımdan Önce Gösterime Sunuldu

0
1928
bmw i4 gösterime sunuldu

Yaklaşık bir yıl önce BMW ,  tamamen elektrikli üretim sedanının bir ön izlemesi olarak i4 Concept’i tanıttı . 2020’nin sonlarında, nihai ürünün bu yıl tanıtılacağı doğrulandı ve tamamen yeni BMW i4’ü görmeye sadece birkaç gün kaldı. BMW i4 gösterime sunuldu…

BMW,  i4’ü tanıtacağını doğruladı ve EV sedan’ın tek bir teaser görüntüsünü yayınladı. Bilgi ilk olarak BMW Blog tarafından bildirildi. Bunu BMW’de Ar-Ge’den sorumlu yönetim kurulu üyesi Frank Weber’den duyurdu. Ancak kelimenin tam anlamıyla birkaç saat sonra otomobil üreticisi kesin olarak haberi doğruladı.

BMW i4 Gösterime Sunuldu

Teaserında Bile Göz Alıcı

Teaser görüntüsü, temelde zaten bildiklerimizi onaylasa da pek bir şey ortaya çıkarmaz. i4 Concept’in tasarımına çok yakın olacak ve biraz farklı farlar ve muhtemelen diğer küçük dokunuşlar da dahil olmak üzere bazı küçük değişiklikler bekliyoruz.

Resme eşlik eden kısa bir motto var ve bu yeni aracın üreticisi için tamamen “yeni bir çağ” olacağını vurguluyor. Bu büyük olasılıkla BMW i4’ün yeni nesil pillere dayandığı bildirildi. İlk rakamlar, güç çıkışının en üst modellerde 530 beygir gücü kadar olabileceğini gösteriyor.

Amiral gemisi modelinden bahsetmişken, İ4 M bir performans EV’si olacak, ancak M3 ve M4’ü markanın segmentteki performans kralları olmaktan alıkoymayacak.

17 Mart gün içinde bir noktada büyük galanın canlı yayını için bizi izlemeye devam edin, ardından kısa bir süre sonra ayrıntılı i4 ilk makalemizi takip edin.

2. El Satılık Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here