Yeni BMW M4 ‘ün tartışmalı görünümü kesinlikle birkaç kişiyi yanlış yönlendirdi, ancak bu çizimler, bazı büyük değişikliklerle gözlerinizi devasa böbrek ızgaralarından uzaklaştırmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor. Bu çılgın tasarım, BMW ile herhangi bir bağlantısı olmayan sanatçı Brad Builds‘ın  aracı Render etmesinden geliyor. M4 bir kişi için yeterli uyku alanı sunan ve her yere gidebileceğiniz off-road bir kampçı olarak tasvir ediliyor.

BMW M4 Off-Road Karavanı

Tıknaz arazi lastikleri ve daha geniş gövde gerçekten görülmesi gereken bir şeyken, arka uca takılan mini karavan bölmesi nihayet ızgaradan daha fazla dikkat çekiyor. M4 stoğunun çoğu farlar ve dört çıkışlı egzoz boruları dışında kalmıyor. İçinde nasıl göründüğüne dair hiçbir resim yok.

BMW M4 Off-Road Karavanı

Önden bakıldığında, çamurluk kemerlerinden birkaç inç dışarı çıkan çılgın arazi lastiklerini ve siyah tekerlekleri fark etmemek imkansız. Bu lastikler şüphesiz arabanın caddede sürülebilirliğini etkileyecek. Ancak aynı lastikler zorlu arazileri aşmak için mükemmel hale gelmiştir. Bu araç aynı zamanda yeni tekerlekleri ve lastikleri tamamlayan, sürüş yüksekliğini artırmak için kaldırılmış bir süspansiyon sistemine sahiptir.

Ardından M4’ün arka bölümünde dikkat çekici vahşi kampçı yapısı meydana getirilmiş. Karavan, M4’ün arka yarısının tamamını kaplayacak şekilde tasarlanmış. Bu tasarım BMW’nin çatısının bir kısmının kesilmesini, arka camın tamamen kaldırılmasını ve bagaj kapağı ile bagaj kapısının kesilmesini gerektiriyordu. Tasarımcı aracın boyutuna rağmen, hala bir yatak, mini mutfak ve hatta güneş panelleri yerleştirmeyi başarıyor. Bu BMW M4 kesinlikle tuhaf görünüyor ancak neyse ki, gün ışığını görmeyeceğini tahmin ettiğimiz bir tasarım konseptinden başka bir şey değil.

BMW M4 Off-Road Karavanı

Herhangi bir güç aktarma organı modifikasyonundan söz edilmedi. Bu nedenle, fabrikada hala 425 hp ve 406 lb-ft tork üreten, turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı-6 motora sahip olduğunu ve 7 ileri M-DCT şanzımanla eşleştirildiğini güvenle varsayabiliriz. M4 0-100 km’ye 4,1 saniyede hızlanma performansına sahip. M4’te Aktif Ses veya motorun arabadaki hoparlörler aracılığıyla yolcu kabinine gönderilen doğal sesin canlı amplifikasyonu olsa da, bu özel araçta buna ihtiyaç duyulmayacağını hissediyoruz.

Bununla birlikte, yıllar boyunca birçok vahşi, özel yapım kara araçlarına rastladık. M4 gibi bir aracı rahatça yaşayabileceğiniz bir karavana dönüştürmek için yeterli paraya sahip birinin önüne geçmeyeceğiz.

İkinci El BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here