BMW Motorrad Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

0
648
BMW Motorrad

BMW Motorrad firması satış rekorlarını egale etmeye tam gaz devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılarına dünya çapında 169.272 adet motosiklet ve scooter teslim etmiş. Bu başarısı ile 2020 yılında tüm zamanların en iyi ikinci satış sonucunu elde etmeyi başardı. Bu tarihi başarıyı 2020 yani pandemi yılında gerçekleştirmesi de inanması güç yorumlarına sebep oldu. Firma 2020 yılında tanıtımını yaparak ardından piyasaya sürdüğü 13 yeni modeli ile çok iddialı bir şekilde yıla girmişti. Ürün portföyünü genişleten Alman firma satışlarını daha da yukarı çekmekte kararlı olarak gözüküyor. Firma büyüme stratejisini başarılı bir şekilde uygulamaya devam ederken aynı zamanda ürün gamındaki portföyü genişleterek modellerini çoğaltma peşinde. Alman firmanın asıl amacı her kesime göre bir model tasarlamak olarak göze çarpıyor. Her türden kullanıcının isteklerine cevap vererek satışlarını arttırmak ise en önemli amacı olarak söylenebilir.

BMW Motorrad

BMW Motorrad Pazarda Büyümeye Devam Ediyor!

BMW Motorrad son hızla pazarda büyümeye devam ediyor. Almanya’da 2019 yılına kıyasla 1.224 adet daha fazla motosikleti tutkunlarıyla buluşturan Alman firma, 27.516 adetle 2020 yılını tamamlayarak kendi ülkesinde ciddi bir başarı elde etti. Avrupa’nın diğer büyük pazarı Fransa’da ise satışlar 17.539 adetle bir önceki yıla göre yine artış gösterdi. Fransa’da yaşanan bu tarihi artış ile firma zincirlerini kırdı. Teslimatı gerçekleşen 11.788 adet motosiklet ve scooter ile 2019 yılı 8.818 adet, Çin’de yüzde 33,7’lik bir büyüme oranı elde etmiş durumda. Sadece Avrupa değil Güney Amerika ülkesi Brezilya’da da yine benzer şekilde satış rakamlarında yukarı yönlü hareketlenmeler yaşadı. Güney Amerika pazarı ise 10.707 adet motosiklet 2019 yılı 10.064 adet satışı ile yüzde 6,4 büyüme kaydederken firmanın en büyük 7 pazarı arasına girmeyi başarmış durumda.

Boxer Modelleri Yine Zirvede!

Alman firmanın satışlarında ki omurgasını oluşturan ve yaklaşık 80.000 adet satılan boxer modeller bu başarısına hız kesmeden devam ediyor. Alman firmanın başarısının arkasındaki gizli kahraman olan bu model, BMW için çok büyük önem arz ediyor. Motosiklet sürücülerinin güçlü motor denilince akıla gelen ilk modellerden olan 1800 cc’lik Yeni BMW R 18, 2020 yılında markanın satış grafiğini artıran en önemli modellerden biri olmayı başardı.Tek silindirli BMW G 310 R ve BMW G 310 GS modelleri de yine 2020 yılında en çok talep gören modellerden olarak markanın hızlı oyuncuları üstlerine düşen görevleri yerlerine getirmiş oldular.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here