BMW Müzesinde Neler Var?

0
1448

Almanya’da gezilip görülecek çok şey var. Tarih, doğa ve kendine özgü şehir mimarisi Almanya’nın dokusunu belirliyor. AlmanyaYa gittiğinizde enfes Alman pastaları, kekleri ve ekmeklerini tadabilir, Ulm Katedrali gibi enfes tarihi yapıları inceleyebilir, Hitler Müzesi, Yahudi Kampları gibi tarihe tanıklık eden alanları gezebilirsiniz. Ancak Almanya demek, otomotiv demek, unutmayın. 

 

Eğer gerçek bir otomobil tutkunuysanız bu ülkenin Mercedes, BMW, Porsche gibi markaların doğup büyüdüğü yer olduğunu biliyor olmalısınız. İşte tam da bu nedenle Almanya, otomobil tutkunları için mutlaka görülmesi gereken bir ülke. Almanya’da Porsche Müzesi ya da BMW Müzesi ise kesinlikle görülmesi gereken yerler arasında. 

 

 

Almanya’dan BMW Müzesini Görmeden Dönmeyin!

Almaya’yı daha önce görmediyseniz size bu güzel ülkeye gitmeniz için harika bir sebep sunabilirz: BMW müzesi. Dünyanın en heyecan verici müzelerinden biri olduğu bilinen Almanya BMW Müzesi, sadece otomobil tutkusu olanlar için değil endüstriel bir hareketin nasıl ivme kazandığını ve çok çalışarak nelerin başarılabileceğini görmek isteyenlerin de ilgisini çekecek bir yapı. 

 

 

BMW Müzesi Nerede?

1972 yılında açılan BMW Müzesi, Bavyera Eyaleti Münih şehrindedir. 5000 metrekarelik bir alanda konumlanan müze, markanın ürettiği 125 farklı otomobil ve uçak motoru ile motosikleti sergiliyor. 

 

BMW Müzesinde Neler var?

Aslında kuruluşundan itibaren BMW’nin başarı hikayesinin tüm detaylar bu müzede mevcut. Klasik BMW modelleri, efsane olmuş BMW’ler, motosikletler ve BMW uçak motorları gibi oldukça etkileyici parçalar sergileniyor. 

 

Eğer gerçek bir BMW tutkunuysanız arabam.com ikinci el BMW ilanlarını inceleyerek hayalinizdeki BMW modelini bulabilirsiniz. BMW modelleri hakkında detaylı bilgi edinmek sizin için önemliyse BMW Test İçeriklerini inceleyebilirsiniz. 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here