İşte Bu Sene Üretimi Biten Otomobiller

0
1915
üretimi biten otomobiller

Üretimi biten otomobiller

2021’in gelişiyle birlikte bazı otomobillerin üretimi sonlandı. İşte biz de bu otomobillerden bazılarını sizler için derledik…

11. MERCEDES-AMG GT R

Çok sevilen Mercedes AMG GT R’nin 2021 ile birlikte üretiminin durdurulduğu açıklandı. 4.0 litrelik çift turbolu V8 motora sahip araç spor otomobiller arasında oldukça dikkat çekiyordu.

22. CHEVROLET IMPALA

Chevrolet İmpala herkes tarafında bilinen ve oldukça etkili geçmişe sahip bir otomobil.  62 yıldır piyasada tutunan otomobil, yeni sene ile hayatına son veren arabalardan biri.

33. FORD MUSTANG SHELBY GT350 / GT350R

Listedeki en mükemmel araçlardan biri… Eksiksiz tasarım ve güçlü motora rağmen; GT350 ve GT350R, gelecek olan yeni Mach 1 için kurban edildi.

44. ALFA ROMEO 4C SPIDER

4C Coupe, 2018 yılında piyasadan çekilmişti. Bu sene Spider serisi için de aynı durum söz konusu oldu. Oldukça güçlü ve şık olan bu otomobil bu sene veda edecek.

55. BMW i8

İ8… Herkesin hayallerini süsleyen BMW modeli maalesef beklenen satışı gerçekleştiremedi. Eşsiz bir görünüme sahip olsa da bu sene üretimi biten otomobiller arasında yerini aldı.

66. HONDA CIVIC COUPE

Honda Civic hayatına Sedan ve Hatchback versiyonları ile devam etmeye karar verdi. Honda Civic Coupe ise hatıralarımızda hoş bir yere sahip olarak kalacak.

77. LEXUS GS

Lexus GS aslında misyonunu tamamladı denilebilir. Konforlu ve geniş lüks bir araba olmak için yola koyulan Lexus GS özlenecek. Fakat daha çok özlenecek olan ise performans odaklı GS F versiyonu.

88. HONDA FIT

Küçük bir otomobil olan Honda Fit, boyutlarına göre oldukça pratik bir araçtı. Fakat o da 2021’de üretimi biten otomobiller arasında olmamaktan kurtulamadı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here