Buick Enclave modeli 2005-2011 yılları arası üretilen üst sınıf bir crossover SUV’dir. Geçmiş nesillerinde markanın kimliğini her zaman üst seviyede tutmak adına tasarım ve konfor alanında hakimiyet kuran Buick, Enclave modeliyle adeta gövde gösterisi yapıyor. 2022 de üretime girecek olan yeni Buick Enclave gözle görülür bir şekilde iç ve dış tasarımında  güncelleştirme olacak.

Buick Enclave Ön Tanıtımı Yapıldı

Buick son zamanlarda görünümü yükseltilmiş ( makyajlanmış ) olan  2021 Envision ve Encore GX modellerindeki  büyük satış başarısının tadını çıkarıyor. Amerikalı otomobil üreticisi yaklaşan CES 2021 araba fuarında elektrikli modelleri ile baştan çıkaracak gibi görünüyor. Ancak şirket bu haftaki soru-cevap oturumunda bu gizemli modeller hakkında herhangi bir bilgi paylaşmasa da, yeni bir modelinin  ön tanıtımını yaptı.

Daha Modern Daha Etkileyici

Buick Enclave

Fuara katılmış olan seçkin medya mensuplarına 2021 Buick Enclave modellerine aşağıdaki resimler de görüldüğü gibi ufak bir gösterim yapıldı.  Görünümü yükseltilmiş olan Buick  modelinin daha modern ve etkileyici bir tasarıma sahip olduğu söyleniyor ve Küresel Buick Başkan Yardımcısı Duncan Aldred aynı zamanda iç tasarımında da güncellemeler olacağını söyledi.

Araçların tasarımı devrimselden çok evrimsel olacak, zaten son derece hoş olan yapısı daha zarif hale gelecek. İç yapısında herhangi bir  çok büyük değişiklik beklenmiyor. Ama Enclave modelinde vites tarafı basma düğmeli hale getirilerek daha kibar bir görünüme sahip olacak.

Envision modelinden ilham alınarak dokunmatik ekranın büyüklüğünün de 10.2 inche çıkarılması  öngörülüyor. Enclave modeli amiral gemisi modeli olan yedi koltuklu SUV olmaya devam edecek. Ancak sonrasında Envision GX adlı ikinci bir üç sıralı modelle birleştirilebilir Buick, Enclave’i lüks bir Avenir Trim ile sunmaya devam edecek, çünkü bu model zaten modelin satışlarının% 25’ini oluşturuyor.Ayrıca Sport Touring paketi gibi diğer mevcut donanım seviyelerinin de 2022 model yılı için  de olmasını bekliyoruz.

Yeni modelin sunumu sırasında motor değişikliklerinden hiç bahsedilmedi ve sadece tasarımında bir makyajlandırma  olduğundan, kaputun altında yeni bir şey görmeyi beklemiyoruz. 2022 Enclave’in 310 beygir gücü ve 266 Nm tork üreten, dokuz vitesli bir otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 3.6 litrelik bir V6 motoru ile devam edeceği anlamına geliyor. Fiyatlandırma, Avenir için 41.195 $ veya 53.800 $ ‘dan başlayan mevcut modele benzer olacaktır.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here