Skoda Companybest 2020 Ödülüne Layık Görüldü!

Birçok bağımsız dergi, dernek, kuruluş ve benzeri tarafından ödül organizasyonları düzenleniyor. Düzenlenen bu organizasyonlar sonucunda verilen ödüller ise markaları onore ve motive ediyor. Bu organizasyonların bir kısmı ise otomotiv sektörünü yakından ilgilendiriyor. Autobest tarafından düzenlenen ödül organizasyonu da bunlardan sadece biri. Bu sene Autobest ödülleri kapsamında yer alan ”Companybest 2020” ödülüne Skoda sahip oldu.

skoda autobest

Yılın En İyi Şirketi Skoda!

Avrupa genelinden bağımsız jüri üyeleri ile oluşan Autobest tarafından verilen ”Companybest” ödülü bu sene Çek otomotiv devi Skoda’nın oldu. 32 farklı ülkeden oluşan gazeteciler ile gerçekleştirilen değerlendirmede, Skoda’nın küresel pazardaki dikkat çekiciliği, gelişimi ve yenilikçi tavırlarını üretim sürecine de yansıtması en iyi şirket ödülünü almasına neden oldu.

companybest 2020

Dijitalleşme ve Akılcı Çözümler ile Gelen Companybest Ödülü!

Skoda tarafından ‘Simply Clever’ sloganıyla geliştirilen akılcı çözümler ödülün yolunu açtı. Bunun haricinde üretim sürecindeki dijitalleşme projeleri ve MQB-MEB platformlarının aynı üretim hattında üretiminin gerçekleşmesi gibi birçok teknolojik yenilik geliştirildi. Bunların yanında müşteri odaklı çözümler ve çekici tasarımlar sunan marka bu sayede Autobest’in dikkatini çekmiş oldu.

Skoda Octavia da Ödül İstiyor!

Skoda’nın yenilediği Octavia modeli de ”2021 Yılında Satın Alınabilecek En İyi Otomobil” ödülünün sahibi olmak istiyor. Bu kapsamda test sürüşlerine çıkacak olan modelin iddiası büyük gözüküyor. Bu yarışmanın galibi ise Aralık ayında açıklanacak. Ödüllere layık görülerek öne çıkan Skoda, geçtiğimiz sene de dijital asistanı Laura ile Smartbest ödülünün sahibi olmuştu. Laura’nın öne çıktığı nokta ise sürücü ile iletişimi ve etkileşimi arttıran teknolojisi olmuştu. Yılın inovasyonu olarak gösterilen Laura ile Skoda takdir toplamıştı.

İkinci el satılık Skoda Octavia ilanları

Skoda Sound Analyser | Arıza Tespiti Yapan Mobil Uygulama

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here