Ferrari 458 Speciale A | Ödüllü V8

0
541
Ferrari 458 Speciale A | Ödüllü V8

Ferrari, 458 Speciale A’nın (Aperta’da olduğu gibi A) Paris Motor Show dünya lansmanını tanıtmıştır. Yeni sınırlı sayıda özel seri, klasik dayanıklılık yarışlarında en az iki kez WEC unvanı ve bir dizi uluslararası otomobil medyası ödülü ve pist zaferleri toplayan bir model olan 458’in çeşitli versiyonlarının göz kamaştırıcı başarısı bir gerçektir.  Le Mans,  Daytona ve  Sebring yarışları gibi.

Olağanüstü Performans

Diğer yandan Sadece 499 Ferrari koleksiyoncusuna adanmış olan; 458 Speciale A, olağanüstü performansı zahmetsiz sürüşün üstün zevkiyle birleştiren; Şahlanan At tarihinin en güçlü spider’ıdır. Açılması  yalnızca 14 saniye süren alüminyum ;sürgülü sert tavan, Speciale coupé ile ağırlık farkını yalnızca 50 kg’a düşürmeye yardımcı olmaktadır.

Ferrari 458 Speciale A | Ödüllü V8

Ayrıca 458 Speciale A, Ferrari tarafından şimdiye kadar üretilmiş en güçlü; atmosferik , yolda giden V8 motorunu kullanıyor. bir 439 kW (98 kw / L spesifik güç çıkışı) ve 540 Nm tork üretir, ancak yalnızca 275 g / km CO2 emisyonu üretir. V8’in kazandığı üç uluslararası En İyi Performans Motoru ödülü, kokpitteki özel bir plakada sergilenmektedir.

Mükemmel Hızlanma

Bununla birlikte Yeni otomobil 0-100 km / sa hıza sadece 3,0 saniyede hızlanıyor ve; 1’23 ”5 Fiorano tur süresine sahip. Diğer yandan Bu mükemmel sonuçlar, büyük ölçüde ön ve arka aktif aerodinamiği, 10 alüminyum alaşım içeren şasinin sağlamlığı ve; her koşulda benzersiz sportif sürüşü garanti eden  Kayma Açısı Kontrolü (SSC) sayesindedir.

Ferrari 458 Speciale A | Ödüllü V8

Ayrıca Tüm Ferrari arabalarında olduğu gibi, 458 Speciale A’nın agresif formları kesinlikle performans odaklıdır. Aslında, bir dizi yenilikçi ve orijinal üstyapı çözümü 458 Speciale A’yı şimdiye kadar ki ;en aerodinamik açıdan en verimli Ferrari spider’ı yaptı.

Son olarak 458 Speciale A, Blu Nart ve Bianco Avus çizgileri ve beş kollu jantları ile ;Grigio Corsa’da benzersiz bir üç katmanlı sarı renk görünümünde prömiyerini yapmıştır. İç mekan , yarıştan ilham alan ayırt edici bir görünüme sahiptir; Hafif ancak özel malzemeler baştan sona benimsenmiştir ve tabii ki; Ferrari’nin imza niteliğindeki zanaatkarlığı ile üretilmiştir. Bu, özellikle özel mavi karbon fiberden ön panel,  kapı panelleri ve ;merkezi tünel ile kontrast dikişli ve ;3D teknik kumaşlı Alcantara © yeni tasarımlı koltuklar için geçerlidir.

2.El Ferrari İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here