Ford kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Ford markası sıfır otomobilleri 2020 Kasım ayı güncel fiyat listesini sizler için derledik.

Ford Fiesta

Teknolojinin her zaman bir amacı olmalıdır. Fiesta’yı çalıştırdığınızda, birçok gelişmiş özellik ve sistemi hayata geçirirsiniz. Örneğin, Otomatik Park Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Otomatik Yanan Farlar, Araç İçi Multimedya Sistemleri vb.

Akıllı teknolojiler hayatınızda nasıl kolaylıkla çalışıyorsa, arabanızda da aynı şekilde çalışmalı. İşte bu nedenle, hayatınızı kolaylaştırmak için SYNC 3, yolculukları daha eğlenceli kılmak için B&O PLAY ve her sürüşü daha keyifli hale getirmek için Açılabilir Panoramik Cam Tavan Fiesta’da sizinle buluşuyor.

Ford Kasım Ayı Fiyat Listesi : Fiesta

İkinci El Ford Fiesta İlanları

Ford Focus

Ford Focus’un sürüş deneyimi, konfor ve güvenliği bir üst noktaya taşıyor. Dur-Kalk fonksiyonu ile Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Geliştirilmiş Otomatik Park Sistemi gibi sürücü destek sistemleri ile Focus daha güvenli.

Focus, 8 veya 6 ileri otomatik ya da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla güçlü ve yüksek yakıt tasarruflu motor seçeneklerini bir arada sunuyor. Dış tasarımı, verimliliği arttıran atletik ve aerodinamik hatlarıyla ön plana çıkıyor. Ford Focus Fiyat Listesi buradan inceleyebilirsiniz.

İkinci El Ford Focus İlanları

Ford Kuga

Ford Kuga’da Co-Pilot 360 ile daha konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi için birlikte çalışan çeşitli teknolojileri buluşturuyor. Adaptif Hız Kontrolü, hızınızı öndeki araca göre otomatik olarak belirleyebiliyor. Sistem ayrıca azami hız işaretlerini algılayıp hız kontrolünüzü buna göre ayarlayabiliyor. Şerit Takip Sistemi de yol işaretlerini izleyerek direksiyon desteğiyle şeridinizin ortasında kalmanıza yardımcı olabiliyor.

Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, kamera ya da radar teknolojisini kullanarak önündeki yolu tarıyor, bir araç, yaya veya bisikletliyle çarpışma tehlikesi algılanırsa size uyarı veriyor. Bu uyarıya zamanında yanıt veremezseniz olası bir çarpışmanın etkilerini azaltmak, hatta bu çarpışmaları önlemek için otomatik olarak fren uyguluyor.

Ford Kasım Ayı Fiyat Listesi : Kuga

Ford Puma

Ön koltuklarda daha fazla konfor için bel desteği ve opsiyonel olarak masaj fonksiyonu bulunuyor. Parlak detaylara sahip iç mekan ise sofistike stilin verdiği hissi daha da güçlendiriyor. Akıllı özellikler ve yenilikçi teknolojiler tüm kontrolü size veriyor. 12.3″ dijital gösterge paneli ve gelişmiş 8″ dokunmatik ekrandan SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi her yolculuğunuzu mümkün olduğunca zahmetsiz ve keyifli hale getirmek için tasarlandı.

Potansiyel çarpışma tehlikelerine karşı uyarı veren özelliklerden yol tutuşunu ve dengeyi korumanıza yardımcı olan akıllı sistemlere dek her noktada güvenliğinizi düşündük. Tam da bu yüzden Ford Puma sizi, ailenizi ve diğer yol kullanıcılarını korumak için tasarlanmış akıllı destek teknolojileriyle donatıldı.

Ford Ecosport

Elektrik Servo (EPAS) direksiyonun hassas manevra kabiliyeti çok dar alanlara bile park etmenizi kolaylaştırır. Daha fazla kontrol alanı sağlayan yapısıyla yol hakimiyeti sunar.

EcoSport, üç yenilikçi ve gelişmiş motor seçeneği ile sunulmaktadır. Birincisi, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor. 125PS güç sağlayan seçeneğiyle, klasik 1.6 litrelik motordan bekleyeceğiniz gücün yanı sıra yakıt tasarrufu ve düşük karbondioksit emisyonu sağlar. 1.5 litrelik EcoBlue dizel motor ise 100 PS güç üretirken 118 g/km düzeyinde karbondioksit emisyonu salar.

Ford Mondeo

Ford Mondeo, 8 ileri otomatik şanzıman ile sunulmaktadır. Ford Mondeo,yolculuk boyunca emniyette olmanız için tasarlanan çok sayıda ileri güvenlik sistemine sahiptir. Yaya algılama özellikli Çarpışma Engelleme Yardımı dahil bir dizi teknoloji kazaların engellenmesinde proaktif bir şekilde rol oynar. Öte yandan, hava yastıklı arka emniyet kemerleri de yolcuları korumaya destek olur.

İkinci El Ford Mondeo İlanları

Ford S-Max

Aracın tavanında Sürücü ve ön yolcu için sunulan yeni masaj özellikli koltukların tasarımı sayesinde, size daha fazla destek sağlar, hatta masaj etkisiyle uzun yolculuklarda daha konforlu yolculuk yapmanıza yardımcı olur.

Ford S-MAX’te 1.5L olarak sunulan EcoBoost benzinli motor, 160PS güç üretirken 240 Nm torka çıkan bir performans sağlıyor.

İkinci El Ford S-Max İlanları

Ford Galaxy

Ford Galaxy’de 1.5L olarak sunulan EcoBoost benzinli motor, 160PS güç üretirken 240 Nm torka kadar çıkan olağanüstü bir performans sağlıyor.

Ford Kasım Ayı Fiyat Listesi: Galaxy

Gelişmiş Akıllı Güvenlik Sistemi (IPS), çeşitli güvenlik özellikleri arasında koordinasyon sağlayarak size ve yolculara maksimum koruma sunar. Bir çarpışma durumunda yaralanma olasılığını azaltmak amacıyla Ford Galaxy ayrıca darbeyi emen sağlam kaportaya, gelişmiş koltuk ve emniyet kemeri sistemlerine sahiptir.

İkinci El Ford Galaxy İlanları

Ford Yeni Ranger

Ford Ranger, yakıtınızın her bir damlasıyla daha fazla kilometre kat etmenize yardımcı olacak yeni, güçlü bir motor aralığına sahiptir. Bu motorlar değişen koşullara ve arazi şartlarına sorunsuz şekilde uyum sağlayan gelişmiş, yeni bir şanzımanla desteklenmektedir. Start / Stop Sistemi ve SYNCIII gibi çok sayıda yararlı teknoloji sayesinde bu dayanıklı pikap, kas gücüyle beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır.

Yerden yüksekliği 237 mm olan Ford Ranger, en çetin arazi koşullarının üstesinden kolaylıkla gelmek üzere tasarlandı.

Ford Tourneo Courier

Hız Denetimi bir hız belirlemenize olanak verir ve siz frene basana veya hızlanana kadar aracı belirlediğiniz hızda tutar. Direksiyon üzerindeki tuşlarla da sürüş esnasında hızınızı ayarlamanıza yardım olur.

Ford Kasım Ayı Fiyat Listesi: Ford Tourneo CourierAyarlanabilir Hız Sınırlandırıcı teknolojisi, önceden belirlediğiniz bir hız limiti içinde sürüş yapmanıza yardımcı olur. Bu sistem yalnızca yakıt tasarrufu yapmanıza olanak vermekle kalmaz, hız sınırını aşma olasılığınızı da minimuma indirir. Her iki teknoloji, pratik kazanımlarının yanı sıra otobandaki uzun yolculukları daha az yorularak tamamlamanızı sağlar.

Ford Kasım Ayı: Transit Courier Modelleri

Çekiş Kontrol Sistemi, aracı yokuşta kaldırmaya çalışırken ileri veya geri hareketinizi geçici olarak durdurur. Bu sistem fren sistemine ekstra 2,5 saniye bir basınç uygulayarak ayağınızı fren pedalından kaldırıp gaza basmanız için size zaman verir. Kaygan yüzeylerde durur ve kalkarken de sistem devreye girer.

Transit Courier, 6 ileri vitesliyle daha ekonomik ve verimli. Yüksek hızlara çıktığınızda aracınızı 6. vitese geçirin ve yakıt tasarrufuna başlayın.

Ford Tourneo Connect

FORD SYNC 3, bağlantıda kalmanızı, telefonunuzu, müziğinizi ve navigasyon sistemini kontrol edebilmenizi sağlayan gelişmiş bir sistemdir. Sezgisel navigasyon için, ses komutları veya çimdik ve kaydırma hareketleri ile 6″ dokunmatik renkli ekranı kullanabilirsiniz.

Ford Transit Courier Modelleri

Çarpışma Engelleme Yardımı, aracın yoluna çıkabilecek diğer araçları ve yayaları algılar. Hatta aracınızın önüne çıkabilecek yayaları bile tespit eder. Sistem, çarpışma olasılığını sezdiğinde sizi uyarır ve eğer tepki vermezseniz, otomatik olarak fren yapar. Kazaların şiddetinin azaltılmasına veya kazalardan kaçınılmasına yardımcı olmak amacıyla geliştirilen bu teknoloji, 80 km/saat düzeyine kadar hızlarda devreye girer.

Ford Kasım Ayı Fiyat Listesi: Tourneo Connect

Diğer Modeller: Kasım Ayı Ford Fiyat Listesi

Ford Tourneo Custom fiyat listesi

Ford Transit Custom Fiyat Listesi

Ford Transit Minibüs Fiyat Listesi

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here