G20 liderleri sanal olarak buluşmaya hazırlanırken, G20 hükümetlerine tavsiyelerde bulunan önde gelen iş dünyası forumu gündemde.  General Motors’un iklim değişikliğiyle mücadelede kritik bir şirket olarak daha fazla elektrikli araç (EV) benimseme çağrısını resmen kabul edildi.

GM Üzerinde G20 Etkisi

G20-GM
G20-GM

GM, dünya üzerinde yollarda daha yaygın hale geldikçe tehlike artıyor. Zararlı sera gazı emisyonlarının azaltılmasında EV’lerin oynayacağı yararlı rolü vurgulanıyor. Bunun için Business 20 (B20’nin) Ticaret ve Yatırım görev gücündeki lider rolünü kullandı.

General Motors sıfır emisyon, sıfır çarpışma ve sıfır trafik sıkışıklığı ile tamamen elektrikli bir geleceğe yönelik küresel taahhüdünü temel alıyor. General Motors Küresel Kamu Politikası Kıdemli Başkan Yardımcısı Everett Eissenstat, 2020 boyunca diğer iş liderleriyle bir dizi tartışmaya imza attı.

Gelecekteki Ekonomi ve Ticaret Politikalarını Etkilemek İçin Bir Forum

GM
GM

B20, özel sektörün G20 devlet başkanları için bir kanaldır. Uluslararası iş dünyasına, G20 Zirvesi’nde dünya liderleri tarafından değerlendirilen gelecekteki ekonomik ve ticari politikaları etkilemek için doğrudan bir katılım forumu sağlar.

B20’nin Ticaret ve Yatırım Görev Gücü panelinde yer alan tek Amerikan otomotiv endüstrisi lideri olarak Eissenstat, elektrikli araç üretimini ve tüketici benimsemesini teşvik eden politikaların daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir geleceği nasıl yönlendirebileceği konusunda görüşmelere öncülük etti. Bu tür politikalar, standartların uyumlaştırılması, altyapı geliştirme ve teşvikler konusunda uluslararası işbirliğini gerektirecektir.

Ayrıca GM, G20 ekonomilerini EV’leri küresel olarak şarj etmek için kullanılan elektrik şebekelerine güç sağlamak için daha temiz yakıtların kullanımını keşfetmeye teşvik etti. Yıl boyu süren tartışmaların bir sonucu olarak, G20 Zirvesi’nde liderlere sunulacak olan Sürdürülebilir Ticaret ve Yatırım Politikası iş topluluğu tavsiyeleri seti, yenilikçi atık yönetimi gibi diğer iklim dostu adımlara ek olarak artık özellikle daha fazla e-araç benimsemeyi içeriyor. ve geri dönüşüm yaklaşımları.

G20 İle Mobilitede Değişimin Sağlanması

GM-G20
GM-G20

General Motors ve markaları, Chevrolet, GMC ve Cadillac, Suudi Arabistan’da ve bölge genelinde mobilitede değişimi teşvik etmeye kararlı. Bölgedeki tüketiciler, teknolojiyi erken benimseyenler olarak biliniyor ve şirkete Sıfır Kaza, Sıfır Emisyon ve Sıfır Tıkanıklık ile gelecek vizyonunu ilerletmek için daha da büyük fırsatlar sunuyor. Bu vizyon, General Motors’un Orta Doğu ve uluslararası işlerinin gelişimine rehberlik etmeye devam ediyor. General Motors, geçtiğimiz birkaç yıl içinde, otomotiv devini gelecekteki mobilitede lider olarak ayıran gerçekten olağanüstü araçlar ve en son teknolojiyi piyasaya sürdü.

2.El Chevrolet

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here