Gran Turismo 7 Koronavirüs Sebebiyle 2022’ye Ertelendi

0
767
gran turismo 7

Gran Turismo 7 Koronavirüs Sebebiyle 2022’ye Ertelendi

Sony geçen yaz merakla beklenen PlayStation 5 oyun konsolunu açıkladı. Yeni makine için duyurulan ilk oyunlar arasında “Gran Turismo 7” vardı.

“Gran Turismo” yarış simülatörleri serisi, hem oyuncular hem de profesyonel yarışçılar gerçekçi grafikleri ve fizik modelleri ve geniş araba koleksiyonuyla övgüde bulundukları için sektörün en iyileri arasında.

Haber, yeni nesilde yeni bir yarış oyunu oynamayı dört gözle bekleyen PS5 sahiplerine büyük bir darbe olacak. DiRT 5 dışında, şu anda PS5’te yarış oyunu hayranları için çok fazla seçenek yok. Yeni bir Need for Speed oyununun bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

En yeni bölümün 2021’de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Bunun için bir fragman bile yayınlandı. Ancak Sony’nin Salı günü GQ’ya yaptığı açıklamada “Covid ile ilgili üretim zorlukları” olarak tanımladığı durum nedeniyle 2022’ye geri çekildi. Son sürüm olan “Gran Turismo Sport” piyasaya sürüldüğünden bu yana neredeyse dört yıl geçti.

Serinin yaratıcısı Polyphony Digital tarafından geliştirilen yeni oyunda Sony, ağzını sıkı tuttu. Fragman yine de bazı ipuçları veriyor. Bazı oyun menüleri gibi retro unsurların yanı sıra Tuning Parts, Used Cars, Missions ve Special Events gibi seçenekler, ayrıca GT Cafe, GT Auto ve GT World gibi görünüyor. Görünüşe göre Trial Mountain bir parkur olarak geri dönüyor.

Oyundaki arabalardan bazıları geçen yılki Mazda RX-Vision GT3 sanal yarış aracının yanı sıra lezzetli bir Gulf Oil görünümünde ikonik Porsche 917 ile Acura NSX ve C7 Chevrolet Corvette’e dayanan daha modern yarışçıları içeriyor.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here