Honda Civic HB 2020’nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

0
15422
2020 Honda Civic HB

2020 Honda Civic HB fiyatı ne? Sıfır Honda Civic HB fiyatı ne kadar? Yeni HB Civic’te neler değişti? Honda Civic HB 2020’nin Türkiye fiyatı belli oldu!

Honda Civic HB 2020’nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Honda Civic HB 2020’nin Türkiye fiyatı belli oldu! Bildiğiniz üzere 2019 yılı içinde Honda Civic HB makyajı yapıldı. Daha geniş yaşam alanı, daha fazla konfor ve daha teknolojik bir donanımla 2020 model Civic Hatchback modeli piyasaya sürüldü. Yeni Honda Civic HB’in fiyatı da geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Honda Civic HB Fiyatı

Honda marka otomobilleri seviyoruz. İstatistikler gösteriyor ki Türkiye’de hem ikinci el Honda modelleri hem de sıfır Honda modelleri tutuluyor. Yılın en çok satan otomobili listelerinde Honda Civic sedan ve HB seçeneğini de ilk sıralarda mutlaka görüyoruz. Honda Civic, tasarımı, geniş yaşam alanı ve Türkiye’de üretilen otomobiller arsında olması ile talep görüyor. Elbette fabrika çıkışı LPG’li Civic seçeneği de onun cazibesini arttırdı. Peki, 2020 model Honda Civic Hatchback fiyatı ne?

Yeni Honda Civic HB fiyatı 181.200TL’den başlıyor.

HB Honda Civic’in Öne Çıkan Özellikleri

Honda Civic HB 2020

  • Sekiz yöne ayarlanabilir elektrikli koltuk konforu
  • Yeni renk seçenekleri
  • 17 inç jant
  • Android Auto ve Apple Car Play
  • 6,7 litre yakıt tüketimi

Sıfır Honda Civic HB Fiyat Listesi Burada!

İkinci El Honda Civic HB Fiyat Listesi

arabam.com otomobil ilanlarını Honda markası ve Civic modeli özelinde süzdük. Amacımız ikinci el Honda Civic fiyatlarına bakmak. Daha sonra da tüm Honca Civic ilanlarını HB özelinde süzdük. Yaklaşık 500 ilan görüntüledik. Bu 500 ilan içinde en uygun fiyatlı 2. el Civic seçeneği 12 bin bareminde başlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here