2013 yılında ilk kez ortaya çıktığında, F-Type Jaguar için mükemmel amiral gemisi spor otomobili olduğunu gösterdi. Hangi versiyonu seçerseniz seçin, heyecan verici bir sürüş deneyimi yaşattı ve neredeyse evrensel olarak satıştaki en iyi görünümlü spor arabalardan biri olarak kabul edildi. Bu iki nokta, sürüş tutkunlarının taleplerini ve stil bilincini tek bir pakette karşıladığı için F-Type’ın başarısını açıklıyor.

Ancak, otomobil endüstrisindeki ilerleme hızı, son beş veya altı yılda, F-Type’ın eskimeye başladığı bir noktaya kadar eşi görülmemiş bir şekilde gerçekleşti. Jaguar, Almanya ve Amerika’daki rakiplerini yakalamak için 2020’nin başında yoğun bir şekilde revize edilmiş bir modeli tanıttı.

F-Type Artık Daha Çekici

Güncellenen model sadece daha keskin görünmekle kalmıyor, aynı zamanda daha tatlı bir direksiyon, daha canlı bir şasi, biraz iyileştirilmiş bir iç mekan ve 575 R görünümünde, buna uygun güçlü performansla çok daha iyi bir sürüş sağlıyor.

F-Type’ın hangi sürümünü seçerseniz seçin, mükemmel bir sürüş deneyimi ile ödüllendirileceksiniz. Başlangıçtan itibaren dönüştürülebilir bir araç olarak geliştirildiğinden, gövde kabuğunda çok az bükülme veya titreşim var ve köşelerde gövde kontrolü mükemmel. Ancak, şimdi F-Type’ı tanımlayan şey, özellikle direksiyondaki yeni şasi değişiklikleri ve iyileştirmeleridir.

İşleri daha da geliştirmek, 50:50 ağırlık dağılımı ve arkadan veya dört tekerlekten çekiş ile birlikte bol miktarda güçlü tutuş. Bunların hepsi, son derece kapsamlı ve çevik bir arabaya katkıda bulunuyor.

Genel sonuç hala bir Porsche Boxster veya Cayman kadar dengeli değil, ancak F-Type yine de sürmek için harika bir otomobil. Farklı olan, mükemmel bir şekilde çekici performansı ile seyir halini bir zevk haline getiren esnek bir sürüşü harmanlamasıdır.

Agresif 575 R, yükseltilmiş Pixel LED farlara ve yan marşpiyeler, ön ayırıcı ve ızgara çerçevelerinde parlak siyah detaylar içeren bir gövde kitine sahipken, daha güçlü frenler kırmızı kaliperlerle tamamlandı. İçeride, direksiyon simidi R markasını kazanıyor, ‘Premium’ olarak adlandırılan ortam aydınlatması var ve koltuklar 12 yönde ayarlanabilir ve şimdi Ebony Windsor deri ile tamamlandı.

Jaguar, en çok arzu edilen özelliklerin çoğunu seçenekler listesine ekleyerek Porsche kitabından bir sayfa çıkardı. Isıtmalı koltuklar ve rüzgar deflektörü gibi konfor öğeleri size ekstra maliyet getirecektir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here