Mitsubishi Eclipse Cross kampanyası mı arıyorsunuz? Kampanyalı Mitsubishi Eclipse Cross fiyatları hakkında bilgi almak ve Mitsubishi Eclipse Cross hakkında bilgi edinmek üzere kampanya haberimizi okumaya devam edin…

Mitsubishi Eclipse Cross ile Hayatın Tozunu Attır!

Bahar gelirken otomotiv sektörü de canlı kampanyalar sunarak yaz boyu keyifli ve konforlu seyahat için yeşil ışık yakıyor. Hem ülkemizde hem de dünya genelinde çok sevilen Mitsubishi Eclipse Cross modeli için de bu bahar çok keyifli bir kampanya sunuluyor. Marka, ÖTV indirimine ek olarak 12.500TL indirim avantajı sunuyor.

Mitsubishi Eclipse Cross ÖTV indirimine ek olarak 12.500TL indirimle!

Üstün güvenlik donanımları, Touchpad kontrol mekanizması, keskin ve dikkat çekici tasarımı ile öne çıkan Mitsubishi Eclipse Cross hem arazide hem de asfaltta konforu garanti eden bir mühendislik ürünü. Hayalinizde sıfır Mitsubishi Eclipse Cross varsa şimdi, tam zamanı. Çünkü Mitsubishi Eclipse Cross ÖTV indirimine ek 12.500Tl indirimle sunuluyor.  Belirtilen indirim, 4X2 intense CVT modeli için geçerli ve stoklarla sınırlı. Şimdi biraz Mitsubishi Eclipse Cross hakkında öne çıkan bilgilere bakalım. ve önce Mitsubishi Eclipse Cross görselleri

Mitsubishi Eclipse Cross Görselleri

Mitsubishi Eclipse Cross fotoğraflarını büyük olarak görüntülemek için galerinin üzerine tıklayınız.

Euro NCAP’ten 5 Yıldız

Mitsubishi Eclipse Cross, Euro NCAP testlerinden 5 yıldızla çıkmış bir arazi aracı olarak dikkat çekiyor. 

Mitsubishi Eclipse Cross

 

Mitsubishi Eclipse Cross, ön çarpışma önleyici sistem, adaptif hız sabitleyici, şerit takip uyarı sistemi, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarı sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, aktif stabilite kontrol sistemi, 7 adet hava yastığı, rise gövde sistemi gibi güvenlik donanımları ile öne çıkıyor.

“Mitsubishi Eclipse Cross ile Hayatın Tozunu Attır”

Mitsubishi Eclipse Cross kampanya detayları için buraya tıklayın!

Mitsubishi Eclipse Cross’un İç Mekanı

Mitsubishi Eclipse Cross ic mekan görsellerine bakalım…

Eclipse Cross’un sportif ve her ayrıntısı özel olarak düşünülmüş kokpiti, konforu ve araç üzerindeki kontrolü maksimum seviyeye ulaştırmak üzere tasarlanmış. Sportif ve her ayrıntısı özel olarak düşünülmüş kokpiti, gerçekten hem ergonomik hem de şık. Kokpitte gereksiz detaylar yerine sade, kullanışlı ve keyifli bir görünüm hakim. 

Eclipse Cross’un Tasarım Özellikleri

Keskin ve dikkat çekici hatlarıyla ön plana çıkan Eclipse Cross’un dış tasarımındaki detaylar, hayatın tozunu attırmak isteyemlere özel olarak tasarlandı. Araçta “hayatın tozu attırmak” mottosu ile bire bir uyumlu bir dış görünüm ve kullanım odağı var. Köpek balığı anten, 18 inç alaşım jantlar, katlanabilir sinyalli aynalar, ince kapı eşiği, LED ön farlar- LED stop lambaları, panoramik cam tavan hemen dikkat çekiyor. 

Eclipse Cross Renk Seçenekleri

Sıfır Eclipse Cross renk seçenekleri

Eclipse Cross renk seçeneklerinin her biri dinamik formu destekliyor. Ametist siyah, elmas kırmızısı, gümüş gri, inci beyazı, metalik bronz, titanyum gri, yakut kırmızısı renk alternatifleri arasında. 

 

Mitsubishi Eclipse Cross Donanım Seçenekleri

2WD INTENSE CVT, 4WD INTENSE CVT, 4WD INTENSE PLUS CVT, 4WD INSTYLE CVT, 2WD INVITE MT şeklinde 5 farklı donanım sunuluyor. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here