Satış Kampanyaları

Türkiye’de yaşıyorsanız ve uygun fiyatlı bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız yazıyı okumaya devam edin. Satış kampanyaları ile daha kolay ödeme fırsatları yakalayabilirsiniz. Satış sonrası kampanyaları ile bakım ve mekanik onarımın yanı sıra çeşitli araç içi ve dışı ürünlerde indirim alabilirsiniz.

Megane Sedan 10.000 TL peşin Ekim’de teslim

Sınırlı sayıdaki Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg otomobilin perakende satın alımında uygulanan 173.500 TL’lik fiyat ile geçerlidir.

Kampanya kapsamında minimum 10.000 TL peşinat tutarı yatıran müşterilere teslimatı Ekim ayında yapılacak araçlar için fiyat sabitlemesi yapılabilecektir. Anahtar teslim fiyatından kalan bakiye tutar hariç, kampanyaya katılım koşulu olarak yatırılan peşinat tutarı ile Renault Finans’tan kullanılan kredinin toplamı minimum 50.000 TL olmalıdır.

Renault Megane Sedan satış kampanyası

İlgili kampanya kapsamında, 40.000 TL kredi tutarı ve 24 ay vade seçeneği için %1,03 faiz oranı sunulmaktadır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir.

Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Megane Sedan’ın ortalama CO2 salımı 119 – 126 g; yakıt tüketimi 5,2 – 5,5 km aralığındadır. Model üzerindeki aksesuarlar ile satılanlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.09.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Yeni CLIO 127.500 TL’den başlayan fiyatlar ve aylık 1.963TL taksit fırsatıyla

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki Yeni Clio Joy 1.0 SCe 72 bg otomobilin perakende satın alımında uygulanan 127.500 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Kampanya kapsamında, 40.000 TL kredi tutarı, 24 ay ve %0,94 faiz oranı seçeneği ile oluşan aylık ödeme tutarı 1.963 TL’dir.

Renault yeni Clio satış kampanyası

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Yeni Clio’nun ortalama CO2 salımı 111-114 g; yakıt tüketimi 4,9-5,3 km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.09.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Satış Sonrası Kampanyalar

Tatilden dönüşte valizleri boşaltmadan bakıma gidiyorsan

Renault’nuzun tüm bakım ve mekanik onarımlarında %20 indirim
4 Adet Michelin Lastik Alana 280 TL Yakıt Kartı
Maximum Kart’a özel +4 taksit
Dezenfeksiyon Hizmeti Ücretsiz


%20 indirim 24 Ağustos – 3 Ekim 2020 tarihleri arasında bakım ve mekanik onarımlarında ve Renault Fix Paketlerinde ve Castrol motor yağlarında geçerlidir. Kampanya avantajları, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir.

Bir an önce bakıma götürmek için yolda hiç mola vermediysen

4 yaş ve üzeri Renault’nuzun bakım ve mekanik onarım işçiliklerinde %30, yedek parça ve motor yağlarında %20 ve üzeri avantajlı fiyatlar.

%20’den başlayan indirimli fiyatlar ve %30 işçilik indirimi, 4 yaş ve üzerindeki tüm Renault araçların bakım ve mekanik onarımlarında, 31.12.2020 tarihine kadar geçerlidir. Bu teklif, katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerlidir.

İkinci el Renault Megane ve Clio ilanları için tıklayınız

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here