Maksimum miktarda bagaj alanı istiyorsanız, Volvo’nun V90 station versiyonu size göre bir seçim değildir. Bu volvo için utanç verici olsa da, yine de tavsiye edilecek çok özelliği var. Yeterince pratik, kullanışlı, çok yönlü göz alıcı bir tasarım, şık, minimalist bir kabin ve rahat bir sürüş deneyimine sahiptir.

Konfora vurgu yapan V90, yol tutuşunda sınıfının en iyisi olmasını beklemeyin. Altı silindirli motor seçeneğinin olmamasına rağmen, güçlü ve rafine dizeller harika bir seçimdir; cazip fiyatlar, uzun bir standart ekipman listesi ve cüzdan dostu maliyetleri onun ciddi bir sınıf yarışmacısı olduğu anlamına gelir. 

V90, şasi parçalarını ve motorlarını XC90 ve S90 sedan ile paylaşıyor. Bu, Volvo’nun büyük bir V6 yerine nispeten küçük kapasiteli dört silindirli, turboşarjlı benzinli ve dizel motorlarla premium büyük arabalara farklı yaklaşımını yansıtıyor. Beş koltuklu bir SUV’u büyük ölçüde yedekli yapmak için yeterli arazi kabiliyetine sahip sağlam bir Cross Country versiyonu bile var. 

Süspansiyon, gövde hareketini iyi kontrol ediyor. Sürüş modlarının, V90’ın yönüne ve idaresine rakiplerine kıyasla daha az etkisi vardır. Ancak, amortisörler yalnızca yüksek hızdaki büyük sarsıntıların ve genleşme derzlerinin konforu etkilemesine yetecek kadar sakin sağladığından, uzun mesafeleri kat etmek yine de güzeldir. V90’da geleneksel bir süspansiyon düzeni var. 

V90 Cross Country ek 65 mm sürüş yüksekliğine sahip ve bu nedenle daha engebeli arazide tırmanma yeteneği için biraz gövde kontrolü sağlıyor. Gittikçe yollar virajlı hale geldiğinde  çoğu büyük SUV’den yol tutuşu daha iyidir. 

İç mekanın öne çıkan özelliği devasa dokuz inçlik dokunmatik tablettir. Bu sezgisel ve net bir şekilde düzenlenmiş ünite, eğlence, navigasyon ve havalandırma dahil neredeyse her şeyi kontrol eder.

Sonuç olarak, cephenin başka yerlerinde yalnızca bir avuç dolusu düğme var ve bu da araca minimalist bir görünüm ve his kazandırıyor. Diğer yerlerde, hafif ahşap kaplamalar iç mekanın genişliğine yayılır. Kapılara geri akarken, son derece destekleyici çok yönlü ayarlanabilir koltuklar yumuşak deri ile kaplanmıştır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here