F-Type’ın Makyajlı Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Jaguar, 2019’un son aylarında yenilenen iddialı modeli F-Type’ı duyurmuştu. Kapsamlı bir yenileme operasyonu geçiren makyajlı Jaguar F-Type, artık Türkiye yollarında!

Yenilenmiş Jaguar F-Type

2.0 Litrelik Turbo Motor ile Geldi!

Majyaklanan F-Type 2.0 litrelik turbo destekli model ile ülkemize giriş yaptı. Dört silindirli F-Type motoru, 300 beygirlik güç, 400Nm değerinde tork üretiyor. Üretilen gücün aktarımı, direksiyon arkasına konumlandırılan vites kulakçıkları ile de kontrol edilebilen 8 ileri Quickshift şanzıman ile sağlanıyor. Model, 0-100 hızlanmasını 5.7 saniyede gerçekleştiriyor. Jaguar mühendisleri tarafından şehir içi kullanımlarda ”sessizlik” de düşünülmüş. Yenilenen F-Type’ın egzoz sesinin yüksekliği, modelde standart olarak sunulan ”Değiştirilebilir Aktif Egzoz” sistemi ile kontrol edilebiliyor.

Makyajlı F-Type

Yırtıcı Coupe Tasarım! 

Makyaj sonrası gördüğümüz dış tasarım detayları dikkat çekici. Yenilenen modelin keskin çizgileri ön aydınlatma grubundaki LED’ler ile başlıyor. Keskin çizgilere sahip olan LED farlar, F-Type’a agresif bir hava katmış. Kaput çizgileri ise modeli kaslı gösteren detay olarak ortaya çıkıyor. Coupe tasarımı ve kompakt boyutları ile ilgileri üzerine çekecek olan modelin, yarış mavisini andıran rengi ise onu çarpıcı kılıyor. Büyük ön ızgarası, 4’lü egzoz sistemi ve gizli kapı kolları F-Type’ı gördüğünüz anda tanımanıza yardımcı olacak gibi gözüküyor. Coupe tasarımı ile ülkemize giriş yapan F-Type, ilerleyen zamanlarda convertible versiyonu ile de satışa sunulacak.

Arka F-type

Makyajlı Jaguar F-Type ‘ın İçi Başka Dışı Başka!

Dış tasarımında agresifliğin ön planda olduğu modelin iç tasarımı daha yumuşak detaylar ile süslenmiş. Kahverengi deri döşemeleri ile tercih edilebilen modelde, sportifliği ön plana çıkaran en büyük detay sportif koltuklar diyebiliriz. Ambiyans aydınlatmaları da bu kombinasyonda tamamlayıcı bir rol oynuyor. Yenilenen Jaguar F-Type, sadeliği ön planda tutarken multimedya sistemlerine de özen göstermiş. 12.3 boyutunda yüksek çözünürlüklü bir multimedya ekranı mevcut. Ayrıca bu sistem ile beraber Apple CarPlay özelliği de geliyor. Ses sistemi konusuna da önem gösteren marka, kullanıcılarına Meridian ortaklığı içeren bir ses sistemi sunuyor.

F-type interior

Makyajlı Jaguar F-Type ‘ın fiyatı ne kadar ?

Yenilenen model, Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları ve Jaguar Online Rezervasyon Platformu üzerinden 1.448.000TL den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

İkinci el Jaguar ilanları

2021 Jaguar F Pace Yenilendi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here