Ana Sayfa Haberler Marc Marquez 3.Ameliyatına girecek!

Marc Marquez 3.Ameliyatına girecek!

0
705

Marc Marquez 3.Ameliyatına girecek! Motosiklet severlerin hayranlık duyduğu Marc Marquez, sağ kolundan üçüncü ameliyatına girecek. Marc Marquez, Jerezdeki açılış turunda yaptığı kazada kırmış ve ameliyat edilmişti. Ameliyatının üzerinden 10 gün sonra tekrar düştü ve bileğini aynı yerden kırdı.

Birkaç saat süren meraklı bekleyişten sonra, Repsol ekibi gereken açıklamayı yaptı. Şampiyon yarışçının İspanyadaki bir hastanede ameliyat olduğunu doğruladı. Yapılan ameliyatta Marquez’in kalçasından kemik grefti alındı ve kemik büyümesinin desteklenmesi sağlandı. Fakat kırılan kemikler umulduğu kadar hızlı iyileşmedi ve başarılı sporcu için 3. ameliyat gerekli göründü.

Sıkıntıları Bitmiyor!

Marquez’in sıkıntıları, Jerez pistinde 4.viraj, 5. turda düşüp, 9 saniye kaybetmesiyle başladı. Daha sonra Marquez 3.turda tekrar kaza yaptı ve ezilen kırılan bileği tekrardan kırıldı. Marquez yarışın ardından ameliyata girdi ve başarılı geçen ameliyatını, şınav videosu paylaşarak gösterdi. Marquez bu sayede ekibini Jerez’deki 2.yarışmaya katılmaya ikna etti. Cuma günü piste çıksa da yarışa devam edemedi ve çekildi.

Marc Marquez 3.Ameliyatına girecek!

Tedavisini ve iyileşmeyi beklerken bileğindeki kemiklerin hareket ettiğini hissetti ve tekrardan hastaneye yatırıldı. Yapılan taramalar sonucunda tedavinin başarısız olduğu ortaya çıktı. Haftalar süren tedaviler işe yaramadı ve aynı ameliyatı tekrardan oldu. Doktorların söylemlerine göre tedavi süresi yaklaşık olarak 6 ay sürecektir ve deneyimli yarışçı pistlerden uzak kalacaktır. Bu yüzden 28 mart’ta Katarda başlayacak olan Sepang Testini ve 2021 başlangıç yarışlarını kaçıracağı varsayılmaktadır. Tabii ki pandemi Süreci’nin ve deneyimli yarışçının durumuna göre planlar yeniden yapılıp, Repsol takımı Marquez’in yokluğunda yeni bir yarışçı seçmek zorunda kalacaktır.

İkinci El Motosiklet İlanları

HENÜZ YORUM YOK