Ana Sayfa Haberler Mercedes’te fırsat çok

Mercedes’te fırsat çok

0
856

Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Ağustos ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ağustos ayında özel sunduğu kampanya kapsamında kompakt otomobil modelleri A-,B-Serisi ile CLA ve GLA satın alımlarında Mercedes-Benz Kasko’nun tercih edilmesi durumunda % 0 faiz oranı fırsatı sunuluyor. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Ağustos ayında özel smart modeli için hazırladığı kampanya kapsamında ise %0,49 sabit faiz oranı ve 48 aya varan vadelerde kredi seçeneği sunuluyor.Mercedes-Benz yetkili servislerine gelerek Mercedes-Benz orijinal yağ değişimi yaptıran otomobil sahipleri satın aldıkları her 1 litre orijinal motor yağı için 2016 model Mercedes-Benz A 180 çekilişine katılmaya hak kazanıyorlar.
Türkiye’ye gelen Avrupa plakalı Mercedes-Benz otomobil müşterileri, Mercedes-Benz Türk’ün sunduğu yaz kampanyası kapsamında, yedek parça ve araç aksesuarı alımlarında %15 fiyat avantajı ve 250 Euro üzeri servis harcamalarında hediye şal ve yastık seti imkânlarından yararlanabiliyor.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Mercedes-Benz kasko tercih edilmesi durumunda % 1,15 sabit faiz oranı ile 827 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ağustos ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

HENÜZ YORUM YOK