Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Rally Bodrum, bu yıl da kıran kırana mücadeleye sahne olurken motor sporları tutkunlarına keyif dolu anlar yaşattı. Türkiye’nin en “hızlı” pilotlarının yarıştığı sezonun ilk durağında 69 otomobil mücadele etti. Sezonun ilk yarışında Mumcular, Mazı, Etrim bölgelerindeki toprak etaplar, sporcular için oldukça zorlayıcıyken seyircilere unutulmaz görüntüler sundu.

Rally Bodrum-1

Kemal Çetinkaya ve Tolga Tezeken ikilisi ise yarışmaya, efsanevi boxer motoruyla ralli camiasının en ikonik otomobillerinden olan Subaru Impreza ile katıldı. Karbonz ve Motul desteğiyle Erkan Bodur Ralli Kupası’nda yarışan ikili, yarışın başlarında aldıkları birinciliği tüm yarış boyu korumayı başardı. Böylece hem kategori 4’te hem de genel klasmanda galibiyetin sahibi oldu. Be Premium Hotel’de gerçekleştirilen finish seremonisiyle yarış sona ererken Çetinkaya ve Tezeken kürsüdeki birincilik koltuğuna oturdu. Kıran kırana geçen zorlu etaplarda doğru strateji ile mücadele eden ekip, en büyük destekçileri Karbonz ve Motul’un gücüyle hedefledikleri sonucu almayı başardı.

Rally Bodrum-2

Motor sporları tutkunlarının heyecanla takip ettiği Türkiye Ralli Şampiyonası, 20-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Yeşil Bursa Rallisi ile devam edecek.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here