Verstappen Macaristan’da Kazanmak İstiyor

Silverstone’daki yarışın ilk turunda Hamilton ile yaşadığı temas sonucu 51G’lik kuvvet ile bariyerlere çarpan Hollandalı pilot, bu kazanın ardından ilk açıklamasını yaptı. Şampiyonluk adayı bu yarış için de iddialı konuştu. Öyle ki, Verstappen Macaristan’da kazanmak istiyor.

Britanya GP’de yaşanan temas sonucu bariyerlere çarpan Verstappen, olayın ardından hastaneye götürülmüştü. Geceye kadar hastanede kalan Hollandalı, ardından taburcu edildi ve Monako’daki evine dönmüştü. Hamilton’un kazanması sonrası şampiyonadaki üstünlüğü 8 puana düşen Max, Budapeşte’de zafer istiyor.Verstappen Macaristan’da Kazanmak İstiyor

Max Verstappen’in Açıklamaları

Kaza ardından ilk kez konuşan Verstappen, şunları söyledi: ‘’Özellikle son yarış düşünüldüğünde, bu hafta piste çıkacağım için mutluyum. Biraz sarsıldım ama bu kadar büyük bir darbe sonrası bu çok normal. Ancak antrenman yapıyorum ve kendimi de iyi hissediyorum. Bu hafta 24 saatlik bir simülasyon yarışına katıldım. Vücudumun nasıl tepki vereceğini görmek için iyi bir test oldu. Kendimi iyi hissettim ve bu yarış için pozitif olmamı sağlıyor. Kesinlikle piste tekrar çıkmak için hazırım. Basında geçen tartışmalarla alakalı söyleyecek bir şeyim yok. Bunlarla ilgilenmiyorum. Silverstone’da aracı sürerken neler olduğunu biliyorum ve buna dair kendi hislerim var. Ancak şu an sadece pistte olabileceğim en iyi seviyede olmaya odaklıyım. Böylece şampiyonada önde kalabiliriz. Kazadan sonraki işlerle takım ilgileniyor. Benim işim her zaman olduğu gibi, en iyisini yapıp kazanmaya çalışmak. Macaristan pistini çok seviyorum. Umarım daha az aksiyon olur. Çünkü, mekanikerler aracımı tamir ederek bir mucizeye imza attı.’’ dedi.

Motor Sporları Haberleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here