Ana Sayfa Haberler 2021 KTM 1290 Super Adventure S

2021 KTM 1290 Super Adventure S

0
2217

KTM’nin ürettiği en etkili yol motosikletlerinden olan 2021 KTM 1290 Super Adventure S, daha sıkı gidon kontrolü, güncellenmiş amortisör takımları, radar tabanlı aktif hız sabitleyici ve yeni 7 inçlik TFT ekran ile karşımıza çıkıyor.

KTM mühendisleri, kullanıcıya daha keskin ve dinamik sürüş hissi sağlamak için birçok güncelleme yaptılar. Özellikle 1.301 cc’lik 160 beygir V-Twin motoru sayesinde uzun yollarda büyük bir konfor yaşatacağa benzemektedir. Tasarım ve değiştirilen radyatör sayesinde, motosiklet sıcaklığını kullanıcıya daha az hissettirecektir. Ayrıca isteğe bağlı takılan quikshifter’ın vites geçişlerinin daha da yumuşak hale getirildiği iddia edilmektedir. Fakat bu motosikleti almak isteyen insanları etkileneceği en önemli nokta uyarlanabilir hız sabitleyici sistemidir. Sistem bosch tarafından geliştirilmiştir ve radar tabanlı olmasından dolayı öndeki araçlar ile motosikletin mesafesini otomatik olarak korumaktadır. 5 moda sahip olan radarlı hız sabitleyici sisteminde mesafe kullanıcı isteğine göre belirlenebilecektir.

Donanımların Hepsi Elektronik Destekli

2021 KTM 1290 Super Adventure S, normal motosikletlerden çok daha fazla elektrik ihtiyacı duymaktadır. Bunun en büyük sebebi; otomatik olarak ayarlanabilen amortisör sistemine sahip olmasıdır. Motosikletin amortisörleri kullanıcının isteğine, yük ağırlığına veya yol şartlarına göre aktif olarak ayarlanabilecektir. Ayrıca güvenlik donanımları olarak çekiş kontrolü, viraj ABS’si, ABS, dört standart sürüş modu, isteğe bağlı rally modu sunulmaktadır.

Telefon ve Motosikletiniz Birbirine Entegre Olabilecek

Motosikletin ayarlarının hepsini telefonunuza yükleyeceğiniz KTM’nin “My Ride” Adlı uygulamasından kontrol edebileceksiniz. Motosikletin kontrollerini sağlamak için telefonunuzu bluetooth ile bağlayabileceksiniz. Ayrıca telefonunuza gelen aramaları ve bildirimleri 7 inç renkli TFT ekran sayesinde kolaylıkla görebileceksiniz.

Yarı Sportif Yarı Adventure Tasarım

Son yıllarda KTM şık ve kendisini kanıtlayan motosiklet üretmeyi başarmaktadır. KTM 1290 Super Adventure S’in tasarımı hem sportif hem de adventure sınıfına uymaktadır. Lastik yapısı ve sürüş performansı olarak neredeyse süper spor bir motosiklet sürüyormuş gibi hissedebileceksiniz. Ayrıca ayarlanabilir amortisörleri sayesinde konforlu sürüşlerde elde edebileceksiniz. Motosikletin güncel fiyatı 218,900 TL’dir.

İkinci El Motosiklet İlanları  

HENÜZ YORUM YOK