Aprilia Shiver 900 Türkiye’de Satışa Sunulmaya Hazırlanıyor

0
1229

Aprilia Shiver 900, az sayıda da olsa Türkiye’de de görücüye çıkarılıyor. Sahip olduğu, oldukça tarz bir görünüm ve son teknolojisi ile yeni sahiplerini bekliyor. Fiyatı ise 82.900 ₺ olarak belirlenmiş durumda. (Not: Bahsi geçen fiyatlar Aprilia tarafından önerilen fiyatlardır, bayilerde bu fiyatlar değişiklik gösterebilir.)

aprilia shiver 900 fiyat 2020

Aprilia Shiver 900 Şasi

Naked model motosiklet sınıfında bulunan Shiver 900, kırmızı detaylarıyla bir bakanın dönüp dönüp yeniden bakacağı bir şasi yapısına kavuşmuş. Özenle hazırlanmış şasinin harika görünmesinin dışında sürüşe katkısı da saymakla bitmez. Kolay kavranan bir yapıya sahip olan bu İtalyan, alüminyum yan plakalara sahip çelik örgülü şasisi ile oldukça sert ve kompakt bir yapıya dönüşmüş. Bu dayanıklı yapısı da sürücülerine ekstra bir cesaret kazandırıyor çünkü her çeşit yolda güvenli bir sürüş vaat ediliyor. Harika konumlanmış amortisörleri ise motosikletin çevikliğine hatırı sayılır bir katkıda bulunmuş.

Aprilia tarafından yapılan açıklamalarda; Aprilia Tuono V4’ün jantları ile Continental iki kanallı ABS sisteminden ve onların getirdiği ekstra spor performanstan özellikle bahsedildi.

aprilia shiver 900 Türkiye

Aprilia ile Yarışa Var Mısın?

1945 yılında İtalya’da kurulan Apriia; attığı her adım, geliştirdiği her teknoloji ve MotoGP başta olmak üzere birçok yarış sporundaki performansı ile gönüllerimizde yıkılması güç bir taht kurmayı başardı. Shiver 900’e yerleştirdikleri V2 900 cc motora gelecek olursak; her devirde maksimum tork ile sınıfının en güçlülerinden biri olduğunu söylemek yeterli olacaktır. Yarış pistlerinde kullanılan teknolojiler ile donatılan Aprilia motosikletler, “Kablolu Sürüş” adı verilen teknoloji ile daha rahat kontrol edilebilir şekilde trafiğe çıkmaya hazır hale getirilmiş. Ayrıca, gelişmiş çekiş kontrol sistemi ile güvenlikten en ufak bir ödün vermeyen Shiver 900, bunun üstüne bir de ekstra sürüş keyfi vadediyor.

Aprilia Shiver 900
Aprilia Shiver 900

Shiver 900’ün Teknoloji ile Donatılmış Dünyasına Yakından Bakın

Kontrol panelindeki 4,3 inçlik TFT ekranı ile motosikletinizle ilgili hemen hemen her bilgiye ulaşabilmeniz mümkün görünüyor. Bir joystick yardımıyla yönetilen bu ekran, telefonunuz ile bağlantılı olarak çalışabiliyor. Aprilia Mia adı verilen bu özellik sayesinde ön paneldeki ekran çok kullanışlı bir hal alıyor.

aprilia shiver 900 ekran

Bonus Bilgi: Tecrübeli yarışçı Andrea Dovizioso, MotoGP’nin gelecek sezonunda çok yüksek ihtimalle Aprilia adına yarışacak.

Aprilia Marka Motosiklet İlanlarımıza Görüntülemek için Hemen Tıklayın!

Tüm İkinci El Motosiklet İlanlarımızı Görüntülemek için Hemen Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here