En Havalı Ducati Motosiklet Tasarımları

0
1001

En Havalı Ducati Motosiklet Tasarımları! Ducati 1926 yılında İtalya’nın kuzey kesiminde kurulmuştur. Yıllar boyunca eşsiz renk ve tasarıma sahip olmayı başarmıştır. Başarılı İtalyan şirket motosiklet tasarımları konusunda rakiplerinden onlarca adım önde olmayı rahatlıkla başarmaktadır. Fakat bugün Ducati motosikletleri başka markalar yerine kendi ürettiği motosiklet ile kıyaslayacağım. Eşsiz tasarımları ve en havalı Ducati motosiklet tasarımları listesini yapmak pek de kolay olmasa da sıralayama çalıştım.

41959 Ducati 250 Twin

1950’lerin sonlarında, genç ama son derece yetenekli bir İngiliz Grand Prix sürücüsü Mike Hailwood , piste hakim olabilecek yeni bir motosiklet arıyordu. Neyse ki, motosiklet dünyasında kendisine değerli bağlantılar ve mükemmel motosikleti geliştirmek için ihtiyaç duyduğu finansal desteği sağlayan zengin bir babası vardı. Genç sürücünün isteği üzerine Ducati, zamanının en hızlı motosikletini yaratmayı başarmıştır. 37 beygir gücündeki motosiklet, Mike Hailwood ve Ducati arasındaki bağların daha da sıkı olmasını sağlamıştır. 

3Ducati Diavel

Ducati geleneksel olarak cruiser tasarımda motosiklet üretmesiyle tanınmamaktadır. Zaten Diavel, cruiser motosiketlerden oldukça farklıdır. Ducati’de ürettiği motosikletin cruiser motosiketlerden daha iyi ve farklı olduğunun farkında olmalıdır. Ducati Diavel tasarım ve performans olarak eşsiz bir motosiklet olmaktadır.

2Ducati Hypermotard

Ducati’nin ürettiği en çılgın ve can alıcı motosikletlerden birisidir. Şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde üstün performansı ve her an ortalığı karıştıracak misafir çocuğuna benzer tasarımı ile gönülleri kazanmaktadır.

1Ducati 1299 Panigale 

Ducati’nin en arzu edilen modellerinden birisi de Panigale’dir. Asil tasarımı ile supersport motosikletlerin arazında tarzını ve farkını belli etmeyi başarmaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here