J.Costa Nedir? Scooterlarınızı Rahatlatma Vakti!

0
2117
J.Costa Nedir?

Yamaha Nmax155 Şehir içinde ulaşımın göz bebeği nedir? Diye sorsaydım. Şüphesiz ki yanıtlayanların büyük bir oranı “Scooter.” Cevabını vereceklerdir. Gelişen teknolojiyle beraber günümüzde scooterların pratik, hesaplı, konforlu ve şık olmalarından dolayı, motosiklet dünyasının göz bebeği olmaktadırlar. Maalesef ki birçok scooter teknik ve kullanım olarak pratiklik sağlasa da yeterli gücü üretemiyor. J. Costa nedir? sorusunun en kısa cevabına ise “Yeterli Gücü Üretmek!” denebilir. Birçok motosiklet kullanıcısı zaman içinde motosikletlerinden sıkılıp, farklı motosikletlere sahip olmak isterler. Eğer scooter kullanıyorsanız ve motosikletinizden memnun değilseniz, satıp, taşıtsız kalmanıza gerek yok. Biliyoruz ki scooterların birçoğu kayış aktarmalı varyatör sistemi ile çalışmaktadır. Scooterların en önemli parçası aktarma organı olan varyatördür.

Varyatör nedir? Diye sorarsanız. Sözlük anlamıyla kasnak ve kayış mekanizmalarının birleştirilmesiyle, belirli devir aralıklarının yakalanıp, motorun hareket etmesini sağlayan makine sistemidir. Kasnaklar yardımıyla motosikletin hızlanmasına yardımcı olur.

J.Costa Nedir?J.Costa

J.Costa markası varyatör ve performans kiti konusunda kalitenin ve performansın adresidir. Scooter kullanıcılarının sorunlarına kulak verip, üretilen J. Costa kullanıcıya güç, konfor ve düşük yakıt tüketimi sunmaktadır. CNC Alüminyumdan üretilen ve üzerine seramik kaplama yapılarak sağlamlaştırılan J.Costa varyatörünüz motosikletinize uyumlu olarak üretilmektedir. Montaj esnasında herhangi bir deformasyona ve modifikasyona ihtiyaç duyulmadığı için motosikletinizin orijinalliğine zarar gelmeyecektir. J.Costa’nın diğer varyatörlerden farklı olmasının nedeni içinde kullanılan parçaların hafif ve sağlam olmasından kaynaklanmaktadır.

J.Costa arka tekerlekte beygir artışını sağlarken motosikletiniz daha dinamik, seri, sessiz ve titreşimsiz çalışmasını sağlamaktadır. Orijinal varyatöre sahip motosikletinizde sürüşlerinizi sadece 4 vitesle yaparken, J. Costa ile 6 vitesli bir motosiklet sürermiş gibi hissedeceksiniz. Motosikletiniz daha rahat çalıştığı için yakıt tasarrufu yapabilecek, yokuşlarda güç kaybından kurutulacaksınız. J. Costa’nın kayışının diğer kayışlara göre içerisinde daha fazla kevlar miktarına sahip olduğu için ısınmaya ve yıpranmaya karşı dirençlidir. Motosiklete ve kullanıcıya bağlı olarak, J. Costa, normal varyatörlere göre ara hızlanmalar, 0-50,0-100 gibi hızlara çıkarken %50 daha iyi bir zamanlamaya sahiptir. TSE ve Avrupa Birliği onaylı belgeleri sayesinde alıcıya güven sağlamaktadır. J.Costa fiyatları scooterınıza göre değişiklik göstermektedir.J.Costa Egzoz

Sonuç olarak boğazınızdaki yanma hissi duyduğunuzda bir adet pastilin verdiği rahatlama hissiyatını J.Costa takılı scooterınızda da hissedebileceksiniz. J.Costa Nedir? sorusunun cevabını artık biliyorsunuz. Deneyimleyip, yorumlama sırası sizde.

 

 

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here