Triumph’ın Yeni Atağı Speed Triple 1200 RS!

0
1175

Triumph, en popüler motosikletlerinden birisi olan Speed Triple 1200 RS’i güçlendirdi, hafifletti ve karşımıza çıkardı. Triumph’ın baş mühendisi Stuart Wood “Evrimden çok devrim.” diyerek yeni motosikletin, sektöre damga vuracağını belirtti. Triumph’ın Yeni Atağı Speed Triple 1200 RS oldukça etkili ve önemli bir motosiklete benzemektedir. Açık konuşmak gerekirse Triumph’ı popüler kılan tek motosiklet Speed Triple 1200 RS’tir. Özellikle 3 silindirli olmasından kaynaklanan kendine has egzoz sesi ile insanların hafızalarına kazınmaktadır.

Triumphın Yeni Atağı Speed Triple 1200 RSTriumph Yeni Speed Triple 1200 RS 1,160cc ve 177.5 beygir güce sahiptir. Bu değerlere 200 kilogram ağırlık eklendiği zaman dehşet verici güce sahip olmaktadır. Performans artışı ve ağırlığındaki düşüşü motorun sıfırdan tasarlanıp, yeniden yapılmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca motosikletin vites sistemi de  değişmiştir. Yeni sisteme iki yönlü quickshifter’da eklenmiştir. Triumph bu değişiklerin üzerine Öhlins amortisörler, anahtarsız çalıştırma, beş farklı sürüş modu, ABS sistemi, çekiş kontrol sistemi, 5 inç TFT ekran ve Brembo Stylema fren sistemini eklemiştir.

Hizmete Hitap Eden TasarımTriumphın Yeni Atağı Speed Triple 1200 RS

Triumph Yeni Speed Triple 1200 RS ‘i sade ve hizmete yönelik yapmıştır. Bu sayede motosiklet daha diri ve öfkeli durmaktadır. Ayrıca Triumph, motosiklet üzerinde bazı değişikliklere gitse de motosikletin temel tasarımından kopmamıştır. 1999 model Triumph Speed Triple ve 2021 model Triumph Speed Triple karşılaştırması yaptığımız zaman aralarındaki benzerlikler gözümüzden kaçmamaktadır. Bu yüzden Triumph’ın motosiklet modellerini incelediğimiz zaman tasarımdaki değişikleri anlamak biraz zaman almaktadır. Ayrıca firmanın modellerin kökenine bağlı kalması, insanlarda alışkanlık yaratmaktadır. Triumph’ın Yeni Atağı Speed Triple 1200 RS eski nesillerine göre daha güçlü, daha şık, daha hafif ve zevkli olarak karşımıza çıkacaktır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here