Motul , Ağır Vasıta Araçların En Büyük Destekçisi

0
1814
HDDO-Gorsel[2]

Dünyanın madeni yağ devi Motul, ağır vasıta araçlarına geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Ağır hizmet araçları, ağır yük taşıyarak uzun mesafe yol kat ettiği için kullanılan yağlar ve bakım malzemelerinin kalitesi çok önemlidir. Bu sebeple birçok ağır vasıta araç kullanıcısı aracının performansını yükseltmek ve daha uzun ömürlü kılmak için Motul ürünlerini tercih ediyor.

Motul, dizel motor yağları, hidrolik sıvılar, şanzıman yağları, gresler, soğutma sıvıları, bakım ve onarım gibi birçok ürünü kullanıcılara sunarak, uzun yolda onların en büyük destekçisi oluyor. Motul’un ağır hizmet yağ serisi Türkiye’nin her yerinde, her koşulda kamyon ve diğer ağır araçların motorları için uzun ömür ve yüksek performanslı koruma sağlıyor.

Motul’un yüksek kaliteli ürünlerini optimum bütçe ile kullanıcılara sunması kullanıcıların en büyük tercih sebeplerinden biri oluyor. Sağladığı yakıt ekonomisi, uzun motor ömrü ve uzun yağ değişim aralığı ile Motul ürünleri yolların ustalarının hem araçlarını hem bütçelerini koruyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here