Araç sahibi olan herkes, doğru yağ seçimi konusunun önemini bilir. Bu işler zaman alır ve çoğu zaman seçiminizden emin olmanız zor olabilir. Artık aracınızla ilgili kritik işlerde yardımcınız olacak bir uygulama var. Her an ulaşabilmeniz için Motul mobil uygulaması ile artık cebinizde!

Motul Mobil Uygulaması İle Artık Cebinizde!

Motul, yağ seçiminde yaşadığınız zorlukların önüne geçmek için araç marka, model ve kilometresine göre doğru teknik özelliklerdeki ürün seçimini kolaylaştıracak web tabanlı yağ seçici uygulamasını mobil olarak da hayata geçirdi. Bu uygulama, sadece yağ değişimi konusunda yardımcınız olmakla kalmıyor; gereken diğer bakımlar ile ilgili bilgilendirmelere de erişim sağlıyor. Periyodik bakımını takip etmek isteyen araç sahipleri için ise hatırlatıcı bölümü bulunuyor.

motul mobil uygulaması

Motul Tüm İmkanları Sağlıyor

Uygulamayı, ücretsiz bir şekilde App Store ve Google Play üzerinden indirmemiz mümkün. İndirildiğinde ise uygulama, birçok hizmetin kapısını açıyor. Uygulama üzerinden Motul’un üstün özellikli motor yağlarına ulaşırken, antifriz ve birçok çeşit bakım ürünü gibi ihtiyacınız olan 900’den fazla ürünün bilgilerine de erişim sağlayabilmek mümkün.

Motul ürünlerini nereden alabileceklerini merak eden araç sahipleri, Motul satış noktalarının iletişim bilgilerine uygulama üzerinden ulaşabiliyor. Böylece size en yakın Motul satış noktasını bulabilir ve ürünleri satın alabilirsiniz. Dünya çapında Motul’ün destekçisi olduğu birçok etkinlik bilgisine ve tüm diğer Motul haberlerine de uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sırada aracınızı Motul uzman noktalara emanet etmenin güvenini de yaşamış olursunuz.

motul yağ

Hatırlatıcı Özelliği Çok İşe Yarayacak!

Hepimiz günlük işlerin akışında kendimizi kaybederken, bir şeyleri hatırlama konusunda yardımcıya ihtiyacımız olabiliyor. Araçlarımız da günlük hayatımızın bu kadar önemli bir parçasıyken, Motul’un hatırlatıcı özelliği yardımımıza koşmuş. “Hatırlatıcı” bölümü uygulamada öne çıkan özelliklerden bir tanesi. Bu özellik sayesinde yağ değişimlerini uygulama yoluyla takip etmek mümkün oluyor. Ama özellik sadece bununla kalmamış; motor, şanzıman, fren bakımı hatırlatmalarını da bu bölümde yapmak mümkün oluyor. Aracının ömrünü uzatırken, değerini artırmak isteyen herkes için ideal bir tercih gibi gözüküyor.

Motul mobil uygulamasına App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here