Nissan Magnite 21 Ekim’de Tanıtılacak

2
926

Birkaç ay önce konsept formunda tanıtımı yapılan Nissan Magnite , gelişen kompakt SUV segmentine en son giriş yapan firma olmaya hazırlanıyor. Piyasaya sürülmesine biraz zaman daha olsa da, Magnite modelinin açıklanması 21 Ekim 2020’de gerçekleşeceği doğrulandı.

-Üretime özel Magnite 21 Ekim’de açıklanacak

-Muhtemelen iki 1.0 litrelik benzinli motor seçeneğine sahip olacak

Nissan Magnite SUV Resimleri Yeni Ayrıntıları Ortaya Çıkarıyor

Küresel tanıtım tarihine eşlik eden, hafif kamuflajlı, üretime hazır olan Nissan Magnite’in Nissan’ın büyük Tochigi fabrikasında son testlere tabi tutulduğu resimleri ortaya çıktı.

Nissan Magnite Test

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, özel üretim Magnite, konseptin tasarım öğelerinin çoğunu koruyor. Aynı oyulmuş kaput, sekizgen ızgara ve köşeli farlara sahip. Magnite’nin yüzünün bir Datsun’u(Nissan Markasının bir alt markası) anımsattığı gerçeğinden kaçış yok, çünkü Magnite başlangıçta bir Datsun olarak piyasaya sürülecekti.

Yeni resimlerden de anlaşılacağı gibi, prodüksiyona özel Magnite kaslı görünüyor; belirgin gövde kaplaması ve abartılı tekerlek kemerleri ile güçlü bir yan profile sahip. Test aracı ayrıca çift tonlu bir boya işi ile, karartılmış sütunlar ve gümüş tavan raylarına sahip.

Arka tarafta, Magnite LED arka farlar, temiz, dağınık durmayan bir arka kapı, katmanlı bir tampon ve konturlu, tavana monteli bir rüzgarlık bulunuyor. Magnite ayrıca yeni Nissan logosunu taşıyacak.

Nissan Magnite

Nissan Magnite İç Mekanı: Ne Beklemeli

Nissan, daha önce üretim modelinin izleyeceği tasarım temasına benzer olan Magnite konseptinin iç mekanının resimlerini yayınlamıştı. Nissan Magnite’ın iç mekanı, 8.0 inçlik dokunmatik ekran, bağlantılı teknoloji, 360 derece kamera ve paketin bir parçası olacak hız sabitleyici seti ile özelliklerde güçlü olacak. Üretim modelinde ayrıca otomatik klima kontrolü ve direksiyona monte kontroller de bekleniyor.

Motor ve Şanzıman Detayları

Nissan Magnite’in toplam dört motor ve vites kutusu seçeneğiyle satışa sunulmasını bekliyoruz. Seri, manuel ve AMT otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte 72hp, 1.0 litrelik doğal emişli, üç silindirli bir benzinli motoru içerecek ve ayrıca 95hp, 1.0 litrelik üç silindirli turbo-benzinli bir ünite de olacak. Manuel ve CVT otomatik seçenekleri araçla birlikte sunulacak.

2. El Nissan SUV İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here