2022 Subaru Forester Makyajlı Gelecek

0
1324

Ülkemizde de satılan ve Japon araba tutkunlarının takip ettiği önemli araçlardan birisi olan Subaru Forester yeni yılda da iddialı olacak gibi. Özellikle Amerikan araba piyasasının önde gelen araç markalarından olan ve ülkemizde de boy gösteren markanın en çok tutan modellerinden birisi Forester. Ve son edinilen bilgilere göre de 2022 Subaru Forester makyajlı olarak gelecek.

 

2021 Subaru Forester

Uzun yıllardır devam eden bir seri olan Forester, en son nesli olan beşinci nesli 2018 yılında tüketicilerle buluşturmuştu. 5 nesildir devam eden ve başarısını giderek katlayan bir model olarak bilinen markanın kasası zamana ve yeni modellere göre yaşlı olmasa da Subaru cazibesini koruyabilmek adına makyaj kararı almış. 2021 Subaru Forester makyajlı protitipi ile de kameralara yansımış. Ancak eğer ki bu makyajlama operasyonundan fazla bir beklentiniz varsa sizi biraz üzecek. Çünkü casus fotoğraflar bile olsa görünen o ki çok küçük detaylarla değişiklikler sunacak 2021 yılında Subaru. Ve bu değişiklikler neredeyse tamamen aracın ön yüzünde olacak.

2022 Subaru Forester

Makyajlı 2022 Forester

Elimizdeki 2022 Subaru Forester protitipi casus fotoğraflarına bakarak şu yorumlarda bulunabiliriz: Dediğimiz gibi araçtaki değişim gerçekten az. Ama kamuflajlı bir görüntü olduğu için bazı detayları fark edemiyor olmamız da çok muhtemel. O yönden Subaru’yu tebrik etmek lazım. Ancak yine de ön tamponun ve far takımlarında farklılıklar olduğunu gözlemliyoruz. Yine aynı şekilde panjurlarda da hafiften bir tasarım farklılığı göze çarpıyor. Bir diğer detay ise günümüzde araç tasarımında moda haline gelen küçük far detaylarının Forester’da bu sene de gözükmediği. Yine büyük far takımları gözüküyor.

Aracın ön yüzünün alt kısmında yer alan plastik aksamın biraz daha genişlediği ve araca biraz daha heybetli bir görüntü sunduğu da göze çarpan başka bir detay. Aracın arka kısmını incelediğimizde ise hiçbir fark gözümüze çarpmıyor. Önceki modelle birebir aynı görünen tasarımda sanıyoruz ki herhangi bir değişim ya da güncelleme yapılmayacak. Aracın iç kısmındaki yeniliklere dair bir bilgimiz söz konusu değil. Ancak sanıyoruz ki içeride de güncel teknolojik iyileştirmeler dışında ciddi yenilikler olmayacak. Aracın resmi tanıtımının ise 2021 yılının bahar ya da yaz aylarını bulması bekleniyor.

2022 Subaru Forester

İkinci El Araba İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here