2023 Ford F-150 Rattler: Olağanüstü Arazi Kabiliyeti!

0
955
2023 ford f-150 rattler

Ford, F-150 ailesini genişleterek yeni bir Off-Road modeli daha ekliyor. Marka geçtiğimiz günlerde 2023 Model Ford F-150 Rattler‘ı tanıttı. En çok satılan Off-Road modellerinden biri olan F-150’nin Amerika için uygun fiyatlı versiyonu olan Rattler, ekonomik Pickup almak isteyen kullanıcılar için oldukça doğru bir seçim gibi gözüküyor. Ayrıca Ford F-150 Rattler, 2022 yılının sonbahar aylarında aracın satışa çıkaması bekleniyor.

Tasarım: Dış ve İç Mekan Tasarımı

2023 Ford F-150 Rattler

Rattler‘a ilk baktığımızda Ford-150 XL ile neredeyse aynı olduğunu söyleyebiliriz. Fakat ufak detaylarla iki aracı birbirinden ayırmak mümkün. Gelin detayları birlikte inceleyelim.

Dış Tasarım

2023 Ford F-150 Rattler tasarım

Rattler‘ın F-150 XL ile neredeyse aynı gözüktüğünü söylemiştik. Detaylara gelirsek, çamurluklardaki Rattler logosu ile kolayca ayırt etmek mümkün. Ayrıca araca sportif görünüm kazandıran 18 inç siyah alüminyum jantlar ile arazi lastikleri kullanılmış. Aracın ön yüzündeki plastik ızgara ise bir diğer ayırt edici detay. Ford, renk olarak; Oxford White, Avalanche, Iconic Silver, Carbonized Grey, Antimatter Blue, Stone Grey, Agate Black ve Rapid Red TriCoa ile birlikte sekiz farklı renk seçeneği sunuyor.

İç Mekan Tasarımı

2023 Ford F-150 Rattler iç mekan

İç mekan tasarımı, uygun fiyatlı Pickup segmentindeki bir araç için oldukça kaliteli gözüküyor. Detaylı incelediğimizde, çöl renginden ilham alındığı söylenen bronz ön konsolu oldukça şık. Bronz renk uyumu, ön koltuklardaki oniks rengindeki belirgin dikiş detaylı koltuklarla devam ettiriyor. Üstelik multimedya ekran sayesinde oldukça teknolojik gözüküyor.

Teknik Özellikler

2023 Ford F-150 Rattler

Rattler, iki farklı motor seçeneği sunuyor; 325 HP gücünde 2,7 litre EcoBoost V6 veya 400 HP gücünde 5,0 litre V8 bulunuyor. Elektronik kilitlemeli arka difransiyel ile XL modelinin teknik özelliklerini devam ettiriyor. Yokuş iniş kontrol sistemiyle amacına uygun bir araç olan F-150, zorlu arazilerde kolay çekişi, frenleme ve denge için özel olarak ayarlanmış arazi amortisörleri ile dikkat çekiyor.

Ne Zaman Gelecek ve Fiyatı Ne Kadar?

Ford, sonbahar aylarından sonra satışa sunacağı Off-Road modeli için henüz bir fiyat belirtmedi. Fakat bir önceki model olan F-150 XL’dan daha uygun fiyata sahip olacağı söyleniyor. Son olarak ilerleyen günlerde fiyatlandırma ayrıntılarının açıklanmasını bekliyoruz.

Ford Ranger Sıfır KM

Pickup ve SUV Karşılaştırması

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here