Aston Martin’in 2021 DBX ve Vantage modelleri ABD bayilerine giderken her iki modelin de fiyatları revize edildi. Fiyat güncellemesine göre 2021 DBX ve Vantage araçlarının fiyatlarında önemli düşüşler gerçekleşti.

2021 DBX Ve Vantage Fiyatları

Sonuç olarak, lüks SUV DBX şimdi hedef dahil 192.986 $ ‘lık olan önceki fiyatından 13.000 $ daha düşük olacak ve 179.986 $’ dan başlayacak. Vantage spor otomobillerinin coupe ve cabrio versiyonları sırasıyla 7.000 $ ve 14.000 $ düşüşle 142.086 $ ve 150.086 $ ‘dan başlayacak.

Bir sözcü, gözden geçirilmiş fiyatlandırmayı keşfeden CNET’in Roadshow’a açıklamalarını yapıyor. İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin’in CEO’su Tobias Moers’ın “bazı pazarlarda belirli model ve türevlerin fiyatını yeniden düzenlemek” istediğini söyledi. Bu, nerede satıldıklarına bağlı olarak değişecek. Bu ise müşteriler yeni bir Aston Martin satın almak için dünyanın diğer yerlerinden daha fazla ödeme yapmayacağı anlamına geliyor.

Aston Martin DBX Özellikleri

Konforlu bir GT ve iyi bir arazi aracı olarak iki dünyanın en iyisini sunmayı vaat eden DBX, Aston Martin’in ilk SUV’sidir. Model, iki ay önce şirketin St Athan, Galler’deki yeni fabrikasında üretime girdi. DBX’de Mercedes AMG kaynaklı çift turbo 4.0 litre V8 kullanıyor.

Aston Martin DBXAston Martin DBX

Motorla eşleştirilmiş, aktif bir merkezi diferansiyel ve tekerlekler arasında torku karıştıran bir arka sınırlı kaymalı diferansiyel içerir. Aktif diferansiyellere sahip dört tekerlekten çekiş sistemi ile çalışan dokuz vitesli bir tork konvertörü ile otomatik şanzımana sahiptir.

Aston Martin DBX iç tasarımı

Dokuz ileri otomatik şanzımana ve dört tekerlekten çekişe bağlanan motor, 0-100 km / sa hız için 542 beygir gücündedir. Motor 516 lb-ft (700 Nm) tork sağlar. Araç 4,5 saniyede ve 291 km / sa azami hıza ulaşabilir.

2021 Vantage

Vantage ve Vantage Roadster, 503 beygir gücü ve 505 lb-ft (685 Nm) ile hafifçe ayarlanmış bir biçimde olsa da DBX ile aynı motora sahiptir. Bu motor, arka tekerleklere güç gönderen sekiz vitesli ZF otomatik şanzımana bağlanır ve otomobili 3,7 saniyede 60 mil / saate (96 km / sa), sabit tavanlı Vantage’dan sadece 0,2 saniye daha yavaş hızlandırır. Roadster, 306 km / saate kadar hızlanmaya devam edecek.

Vantage Roadster, şasi kurulumu için Sport, Sport + ve Track seçenekleriyle birlikte coupe ile aynı uyarlanabilir. Sönümleme, dinamik denge kontrolü, dinamik tork vektörü ve elektronik arka diferansiyele sahiptir.

Aston Martin baş mühendisi Matt , “Cabrio spor otomobiller, Coupe muadilleriyle karşılaştırıldığında genellikle ödün verilmiş olarak görülüyor. Ancak Vantage Roadster, kusursuz, çevik ve etkileyici yol tutuş dinamikleri ile taş gibi düz hat performansı sunma misyonuna kesinlikle sadık kalıyor” dedi. Becker arabadan bahsetti. “Ve tabi ki, harika ses veren bir spor otomobili tavanı aşağıdayken sürmenin ek bir boyutu var”.

İkinci el şık ve dinamik Aston Martin ilanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here