Ferrari 488 Pista Yola Çıkıyor!

0
5000

Otomobil endüstrisi dünya genelindeki ekonomik sıkıntılardan nasibini alıyor. Ancak bir yandan da yeni modeller, yeni teknolojiler durmaksızın üretiliyor. Aslında bu sektörü sıradan ekonomi değerlendirmeleriyle anlamak zor biraz. Düşünsenize bugün hepimizin hayalini kurduğu BMW, Mercedes ve Porsche gibi markalar birinci ve ikinci Dünya Savaşları esnasında üstelik de savaşın etkisinin en fazla hissedildiği ülkelerden birinde ortaya çıktı.

Dediğimiz gibi otomotiv sektörünün dinamikleri başka…Neyse konumuza dönelim; lüksün sembollerinden Ferrari markası, bu yıl yeni bir modelini tanıttı. Ferrari 488 Pista modeli tasarımı, iç mekanı ile göz dolduruyor. 

Ferrari 488 Pista Yola Çıkıyor!

Ferrari V8 motorlu yarış öncelikli serilere sahip. Mesla 360 Challenge Stradale, 480 Scuderia ya da 458 Speciale modellerini biliyoruz. Ancak bunlar yerlerini artık Ferrari 488 Pista modeline bırakacak.

Pistler için üretilmiş olan Pista modeli, yarış odaklı ve performans öncelikli bir otomobil. Sportif hatları, güçlü gövdesi, yere sağlam basan ama her an uçmaya hazır hali onu çok çekici kılmış.

Sportif dinamizmi il dikkat çeken ve ateş kırmızısı rengiyle tanıtılan Ferrari 488 Pista modeli, 4.0 litrelik V8 motora sahip. Ferrari 488 Pista’nın çift turbolu motoru 720 Hp güç üretiyor. 

Biraz da Ferrari 488 Pista görsellerine bakalım mı?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here