Ford, yeni Ford Bronco Badlands Sasquatch 2-Kapı Konseptinin tüm ayrıntılarını Las Vegas’taki yalnızca çevrimiçi SEMA modifiye otomobil fuarında tanıttı.

Ford Bronco Badlands Sasquatch Özelleştirmeleri

Sasquatch paketi, arazi potansiyelini en üst düzeye çıkarmak isteyen 2021 Ford Bronco alıcıları için çok yüksek derecede ilgi çekici. Ve şimdi Ford’un kullanılabilirliğini manuel şanzımanlı Broncos’a genişletmesi çekiciliği daha da artırıyor. Bronco’yu özelleştirmenin ne kadar kolay olduğunu göstermek için yaratılan Ford, kendi Bronco Badlands Sasquatch’inizi yaratmanın diğer SEMA konseptlerinin oluşturulması için geçen günler ve haftalar yerine sadece birkaç saat sürdüğünü iddia ediyor.

İlgi Çekici Değişiklikler

Standart Ford Bronco’yu değiştirmek için fabrika tekerlekleri, arazi lastikleriyle sarılmış yeni bir setle değiştirildi. Daha sonra, hemen hemen her gövde paneli çıkarıldı ve yeni ön ve arka çamurluklar, yarım kapı ve tavan ile değiştirildi.

Bu arada, çekme bağlantıları ve iç tutma kolları, 3D baskılı titanyum öğelerle değiştirildi.

ford bronco badlands sasquatch 2021

Yeni eklenen darbeye dayanıklı çamurluklar, daha ince, daha düşük profilli bir tasarım ve dar yolların etrafında zarar görmeden daha iyi manevra yapmayı amaçlamaktadır. Kesik basamaklı kapılar ise birinci nesil Bronco U13 Roadster’dan ilham alarak daha esintili bir sürüş sağlıyor ve patikayı ve lastikleri daha iyi görebilmek için kafanızı dışarı çıkarmak için daha kolay bir yol sunuyor.

Ford ayrıca ağırlıktan tasarruf etmek ve arazi kabiliyetini artırmak için 3B yazdırılmış titanyum bileşenleri değiştiriyor. Hem kaputtaki iz manzaraları hem de içerideki tutma kolları bu hafif, güçlü yapım tekniğinden yararlanıyor.

Orijinal bileşenlerin parlak siyahına karşı diğer panellerin matlığı, kapılar ve ekolayzır tarzı Bronco grafikleri ile birleştiğinde, hepsi sadece arazi kullanımına adanamayacak kadar hoş görünüyor. Basit özelleştirmenin arkasındaki fikir, hafta sonları kolayca ekstrem bir arazi aracına dönüştürmeden önce; araç sahiplerine Bronco’larını pazartesiden cumaya ana araçları olarak nasıl kullanabileceklerini göstermektir.

ford bronco badlands sasquatch

Mad Bronco Sport Badlands

Mad Bronco Sport Badlands; diğer modellerden biri ve Ford’un Sport da dahil olmak üzere yeni Bronco ailesinin niyetlerinin reklamını yapan bir başka örneği. Mad Industries ile işbirliği içinde hazırlanan konsept, bir kano ve kurtarma teçhizatı ile yüklü bir tavan rafı ile bir açık hava maceracısının rüya düzeni olarak tasarlandı. Bronco’nun içinde veya üzerinde kamp yapmak istemeyenler için araç, bir Boreas Campers MXT off-road römork çekiyor.

 

 

 

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here