Makyajlanan Yeni 2023 Hyundai Palisade

0
1203

Hyundai’nin SUV sınıfı Palisade‘in kısa bir ön gösterimini geçtiğimiz gün bizlerle paylaştı . Aynı zamanda 13 Nisan’da detaylı ön gösterim için bekliyor olacağız. Marka, çok satan otomobilini daha modern çizgilerle 2022 yılının üçüncü çeyreğinde tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Makyajlanan 2023 Hyundai Palisade’in detaylı tanıtımı ise 13 Nisan’da olacak. Marka, Uluslararası New York Otomobil Fuarı öncesi aracın ön gösterimini bizlerle paylaştı ve Temmuz-Eylül aylarında siparişleri almak için hazırlanıyor. Şimdi aracın ön gösterim sırasında dikkat çeken noktaları gelin birlikte inceleyelim.

2023 Hyundai Palisade’in Ön Yüzü

Hyundai Palisade 2023
2023 Hyundai Palisade (Yukarıda) 
2022 Hyundai Palisade
2022 Hyundai Palisade (Yukarıda)

Daha İnce Farlar

Bizlerle paylaşılan ön gösterimde, yoğun makyajlanan kısmın önyüz olduğunu görüyoruz. İlk bakışta dikkat çeken detayın eski versiyona göre sanki daha gergin olan ön yüzü olduğu çok net anlaşılıyor. Bunun sebebiyse aslında uzun farların daha ince ve keskin, kısa farların ise aynı şekilde keskin ve gizlenmiş.

Makyajlanan Kare Ön Izgara

Yine orijinal tasarımıyla farklılık yaratan görünümlerden biri de ön ızgaralar. Daha köşeli ve keskin ön ızgaralar, aracı makyajsız modelinden çok daha zengin gösterdiğini söylemek ise mümkün.

Makyajlanan Tribün Jantlar

Hyundai Palisade 2023
2023 Hyundai Palisade (yukarıda)
2022 Hyundai Palisade
2022 Hyundai Palisade (yukarıda)

Ön gösterimi detaylı şekilde incelediğimizde, bir diğer dikkat çeken detay, makyajlanan  alaşımlı jantlar. Aracın, bakıldığında uçak tribün motorunu andıran jantları son derece şık gözüküyor.

Motor Gücü Neredeyse Aynı!

Tasarım değişiklikleri son derece güzel ve şık. Fakat bunun dışında teknik özelliklerinde çok bir değişim yok. Hyundai, büyük olasılıkla sürücüye kolaylık sağlayacak bazı teknik özellikler sunacak ama bunlar çok kapsamlı değil. Ayrıca aracın mevcut 04kW/335Nm 3.5 L V6 ve 3.8 L V6 ve 142kW/441Nm motor seçeneklerinin, yine yeni versiyonda da geçerli olacağı tahmin ediliyor. Ek olarak önceki versiyondaki hibrit, plug-in hibrit veya turbo şarjlı olarak diğer versiyonlarının özelliklerini devam ettireceği konuşuluyor. Son olarak ön iki tekerlekten çekiş ve dört tekerlekten çekiş seçenekleri mevcut.

Yurtdışı Fiyatı Ne Kadar?

Hyundai, ön gösterimini yaptığı otomobil için henüz bir fiyat açıklamadı. Fakat önceki model ile teknik olarak olarak nerdeyse aynı olduğu için fiyatının da yakın olmasını bekleniyor. Bu da bize yaklaşık 40.000- 60.000 dolar bandında olacağını söylüyor ancak ilerleyen günlerde fiyatlandırma ayrıntılarının açıklanmasını bekliyoruz.

Hyundai Sıfır KM Modelleri Ve Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here