Rolls-Royce Cullinan İçin Hazır mısın Türkiye?

0
454
Rolls-Royce Cullinan kamuflajlı haliyle görüntülendi

Rolls-Royce’un SUV aracı var mı diye merak edenler için hemen yanıt verelim yakında Rolls-Royce Cullinan adlı bir model yollarda olacak. Rolls-Royce Cullinan modeli, markanın Süper Lüks SUV Kategorisinde yarışacak. Peki Rolls Royce Cullinan’ın fiyatı ne olacak ve Türkiye’ye gelecek mi?

 

Rolls-Royce Cullinan kamuflajlı haliyle görüntülendi

Rolls Royce Cullinan İçin Hazır mısın Türkiye?

Daha önce bir Rolls Royce Phantom haberi yapmıştık. Bu haberde Rolls Royce Phantom modeli Türkiye siparişlerinin şimdiden kapandığından bahsetmiştik. Bu bilgiden yola çıkarak Rolls Royce Cullinan İçin Hazır mısın Türkiye başlığını attık. Zira, ülkemizde Rolls-Royce Cullinan almak isteyenler de olacaktır. Biraz da aracın öngörülen özelliklerinden bahsedelim.

Adını En Büyük ve En Kusursuz Elmastan Alıyor!

Rolls-Royce Cullinan modeli adını dünyanın en büyük ve en kusursuz elmasından alıyor. 2015 yılından beri Cullinan üzerinde çalışılıyor. Oldukça güçlü bir mühendis kadrosu ile adına yaraşır şekilde büyük ve kusursuz bir SUV otomobil için sürekli AR-GE yapıyor. Şimdilik araç hakkında çok detaylı bilgi yok. Ancak diğer yeni Rolls Royce modelleri gibi bunun da alüminyum karosere sahip olacağı biliniyor. Çift turbo 6,75 litrelik V12 motor çalışacak. Karoser sağlamlığı ve otonom güvenlik teknolojisi konusunda epey üst seviyede olacak. Adını Cullinan elmasından alan yeni SUV Rolls Royce’u Türkiye yollarında görmek dileğiyle…

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here