Skoda Kamiq Artık Türkiye’de!

4
14799
skoda-kamiq

Skoda Kamiq, markanın Türkiye’de satışa sunduğu SUV araç gamına eklendi. Yeni Kamiq, geçtiğimiz günlerde showroomda görücüye çıktı. Meraklılarını heyecanla beklediği Kamiq’in özellikleri ve fiyatını sizin için araştırdık.

2000 yılında Volkswagen ailesine katılan Skoda, SUV araç yelpazesinde kendini geliştirmeye devam ediyor. Kodiaq ile başlayan SUV serüvenine Karoq ile devam eden Skoda son olarak ailenin yeni üyesi Kamiq’i tanıttı.

Yeni Skoda Kamiq Tasarımı

Yeni Skoda Kamiq, 265 cm aks mesafesiyle oldukça ferah bir alan sunuyor. 400 litrelik bagaj kapasitesine sahip araç arka koltukları kapattığımızda 1.395 litrelik hacme ulaşıyor. Yeni Kamiq ön kısmında diğer modellerden farklılaşan bir tasarım sunuyor. Gündüz farı özelliği olan bölünmüş LED farlara sahip ilk Skoda olarak öne çıkan Kamiq, aynı zamanda önde ve arkada dinamik sinyal lambaları ile tercih edilebiliyor. Arka kısımda daha aşina olduğumuz bir görüne sahip aracın her yeni Skoda’da olduğu gibi bagaj kapağı üzerinde logo yerine markanın harflerini taşıyor.

Kamiq-arka

Kabin içerisinde yeni koltuk tasarımı ve döşemeleri oldukça dikkat çeken aracın kullanılan yumuşak malzemeleri de Skoda’nın kaliteden ödün vermediğini işaret ediyor. 10.25 inç Sanal Kokpit, Climatronic, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtmalı ön cam ve direksiyon ile konfor seviyesi de konforu arttırmak istemeyenler için opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

skoda-kamiq

6.5-9.2 inç arası tercih edilebilen bilgi- eğlence sistemiyle, SmartLink teknolojisi, Apple CarPlay, Android Auto veya MirrorLink yoluyla akıllı cihazlarına bağlanmasını sağlıyor. Ayrıca Wi-Fi hotspot, önde ve arkada iki USB girişi, önde kablosuz şarj alanı gibi birçok teknolojik özellikle de yer alıyor.

Kamiq

Skoda Kamiq Türkiye Fiyatı ve Motor Seçenekleri

Yeni Kamiq, lansmana özel fiyatlarıyla yetkili satıcılarında satışa sunuldu.

1.0 TSI 115 PS DSG Premium 197.600 TL
1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium 230.800 TL
1.6 TDI 115 PS DSG Premium 243.600 TL

 

 

 

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here