Özel Yapım Mercedes-Benz G-Serisi Racing Green Edition!

0
853

Arabaları tamamen yuvarlanan sanat eserlerine dönüştürmesiyle ünlü, Polonya merkezli bir gövde modifikasyon mağazası olan Carlex Design ile tanışalım. Şirket kısa bir süre önce, hem dış hem de iç tasarımda bir sonraki tasarım düzeyine taşınan en son ürünü olan özel yapım Mercedes-Benz G-Serisi Racing Edition’u ortaya çıkardı.

Özel Yapım G-Class Racing Edition: Genel Bakış

Mercedes-Benz Racing Green Edition lakaplı G-Class’ta sıcak ile birlikte Steampunk tarzı kullanılmış. Özel yapım, Racing Green Edition gibi bir adla, büyük arazi aracı yalnızca tek bir renkte mevcuttur. Tahmin ettiniz, klasik İngiliz Yarış Yeşili renk düzeninden ilham alan koyu bir zümrüt yeşili. Racing Green Edition’ın dış kısmında ayrıca bir karbon fiber tavan ve stepne kapağının yanı sıra ince altın pullara sahip göz alıcı 22 inç jantlar bulunur. Gövde, bir dizi zevkli çıkartma, amblem ve altın kahverengi fren kaliperleriyle işlendi. Dış mekan kesinlikle bir sanat eseri, ancak iç mekan Carlex Design’ın gerçek yeteneklerini sergilediği yerdir.

Özel Yapım G-Class Racing Edition

Carlex Design ayrıca G-Class Racing Green Edition’da grafitten yapılmış bir dizi özel 22 inçlik jant kullandı. Ayrıca altın ve kahverengi ile harmanlanmış fren kaliperleri Mercedes’in klasikliği bir adım öteye taşıyor. Özel yapım G-Class’ın dış kısmında ayırt edici rozetler ve ‘Racing Green Edition’ yazısıyla tamamlanmış tamamen mat karbon fiberle kaplanmış bir tavan var.

G-Class Racing Edition Dış Görünüş

Mükemmel İç Mekan Tasarımı

Carlex Design’daki diğer çoğu proje gibi, iç mekan da kapsamlı bir şekilde yükseltilmiş ve oturmak için çok özel bir yer gibi görünüyor. Carlex Design yeni koltuklar taktı ve onları siyah kontrast dikişli kahverengi deri ile kapladı. Yumuşak dokunuşlu kahverengi deri gösterge paneli, direksiyon simidi, kapı panelleri ve orta konsol boyunca uzanır ve G-Serisi’ne lüks bir his verir.

Kahverengi deriyi tamamlayan bir dizi karbon fiber vurgu mevcut. Özellikle de direksiyon simidi, orta konsol ve yolcu tarafındaki tutma kolunda çok sayıda karbon fiber kullanılmış.

Özel Yapım G-Class Racing Edition: İç Mekan

Dış kaplamayı tamamlamak için, Carlex Design ayrıca koyu yeşil bir Alcantara tavan döşemesi kullandı. Ayrıca yeşil koltuk sırtları ve ön panelin, orta konsolun ve kapı panellerinin parçalarının alt yarısına yeşil deri yerleştirdi.

İkinci el Mercedes ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here