PORSCHE İLE DOĞADA KAMP YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

0
1987

Günümüzde doğada vakit geçirmenin ya da kamp yapmanın çeşitli yolları var. Sevdiğiniz bir yere gidip çadırınızı kurabilir ve orada geçirdiğiniz süre boyunca doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Çadır kurmak yerine karavanınızda ya da aracınızda konaklamayı da tercih edebilirsiniz. Peki ya bir Porsche 911’in tavanına çadır kurup kamp yapmak desek? İşte bu görülmemiş bir şey. Porsche’sine atlayan ve çadırını yanına alan Brock tam da bunu yapıyor.  Gelin Motul’ün bu maceraperest ile gerçekleştirdiği röportaja birlikte bakalım.

 

Brock, öncelikle neden bir 911’in üstüne çadır kurmayı tercih ettin?

Otomobillerin tavanları için çadır üreten firmalar genelde bunları SUV tipi araçlar için tasarlıyor. Bu çadırları daha önce Range Rover’ım üzerinde denedim ama inanın standart otomobillerde bunlar çok daha iyi çalışıyor. Temelde çadırı kurmak ve toplamak daha kolay. 911’de sıfırdan başlayıp çadırı hazır hale getirmem sadece 4 dakikamı alıyor. Range Rover’da ise bu süre en az 10 dakika çünkü aracın üstüne tırmanmam gerekiyor.

Araç üstünde kamp yapmanın cazibesi nedir?

Çok rahat. Çadırımla arabama binmeyi ve ardından herkesten uzak sakin bir yer bulmayı gerçekten seviyorum. Her şeyden uzaklaşmak ve başka kimsenin olmadığı bir yerde olmak benim için çok tatmin edici.

Son birkaç ayda neler yaptın ve gelecekte neler var?

2021 yılı benim için harika bir başlangıç oldu. Şimdiden birkaç kamp gecesi geçirmeyi başardık ve Porsche’lerini alışılmadık şekillerde kullanmaktan çekinmeyen birkaç kişiyle kısa bir film serisi üzerinde çalışmaya başladık.

Sosyal medyada oldukça ilgi görüyorsunuz. Sana ve arabana olan bu ilginin kaynağı ne?

Günümüzde sosyal medya ile insanlar gerçekten özgünlükle uyum içindeler. Eğer kendilerine bir şey satılmaya çalışıldığını hissederlerse uzaklaşıyorlar. Bence ilginin sebebi yaptığım şeyin gerçek olduğunun farkına varmaları.


991 seyahat eşlikçisi olarak nasıl?

G-body 911, 993 ve Boxsters’a sahip olmuş biri olarak yıllar boyunca her türlü farklı Porsche’yi deneme şansım oldu ve bu hepsinin en iyisi. Bana göre 911 (996), Porsche markası için kumdaki bir çizgiyi temsil ediyor.

Aracınızda Motul ürünlerini kullandığınızı belirttiniz fakat bildiğimiz kadarıyla Motul markası ile özel bir sponsorluk anlaşmanız yok, Motul ürünlerini kullanmanızın nedeni nedir?

Arabalarımın bakımını kendim yapmaktan keyif alıyorum ve ayrıca kullandığım ürünleri araştırmayı seviyorum. Araştırmalarım sayesinde Motul’ün Porsche onaylı ürünlerini keşfettim ve araçlarımın bakımı için Motul’ü tercih ettim.

Tutku ve teknolojinin bir araya geldiği Porsche otomobillerinde, RUF da Motul ürünleri tercih ediliyor!

Alman otomobil üreticisi ve Porsche uzmanı RUF, şirket tarafından üretilen ve bakımı yapılan tüm modellerde yüksek teknoloji motor yağlarını test etmek ve geliştirmek için en iyi yağlama teknolojisi ortağı olarak Motul’ü tercih ediyor. Tutku ve teknoloji üzerine inşa edilen bu iş birliği, tüm RUF araçlarının ilk dolumda Motul’ün motor sporlarında kanıtlanmış şanzıman ve motor yağlarıyla teslim edileceği anlamına geliyor. Ayrıca, yeni nesil RUF motorları, optimum performans ve dayanıklılık için Motul ile birlikte tasarlanıyor.

Porsche 911 ilanları için tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here