Renault AUSTRAL SUV Geliyor

Renault’un yeni SUV Modelinin adı belli oldu: “Austral” Gelecek yıl yollarda Austral’ı göreceğiz.

Renault SUV ailesine yeni bir model ekliyor. “Austral” ismini australis’den alıyor. Latince güneyli anlamına gelen bu kelimenin pek çok Avrupa ülkesinde karşılığı var.

Renault Austral SUV’u, şu an gündemde olan bir diğer modeli lan Kadjar’ın yerini alması için, 2022 baharında tanıtmayı planlıyor.

Renault Austral

1Renault Kadjar 2015’den Beri Üretiliyor

Renault Kadjar, Renault’un 2015 yılından beri üreterek piyasaya sürdüğü bir otomobil modelidir. Bir kompakt Crossover SUV modeli olan Kadjar, Renault CMF Platformu üzerinde yükseliyor. 5 kapılı bir gövde tipine sahip olan taşıt, akaryakıt ile çalışan içten yanmalı bir motora sahip.

2Renault Kadjar, “Seyirci, Kalma Yaşamaya Başla” Sloganıyla İddialı İdi

Yenilikçi, teknolojik ve ekonomik bir sürüş keyfi sunan Austral, SUV ailesinin yeni üyesi olacak.  2020 Model Renault Kadjar, “seyirci kalma, yaşamaya başla” sloganıyla, her türlü arazi şartlarına uygun bir şehir otomobili idi. Maceraya davet eden bir görüntüye sahip olan araç, iç dizaynı ile de tüm konforu sağlıyordu. Apple Car Play ile akıllı telefonlara uyumlu ve 7’’lik dokunmatik ekranı ile son derece ergonomik idi.  1.3TCe 160bg benzinli motor tüm devirlerde üstün performans sunmakta idi. Donanımlar ve teknik özellikleri de son teknoloji ürünü ve kesinlikle düşünülerek tasarlanmıştı.

3Renault Austral, Kadjar’ın Yerini Alacak

Austral, cazibesiyle Kadjar’ı aratmayacak. Güncel ürün gamındaki Kadjar’ın yerini alması hedeflenen Austral, 2022 baharında tanıtılacak.

Renault’un geliştirdiği, “yenilikçi bağlantılı teknolojiye sahip ve eko-sürüş keyfi de sunuyor. Bu yeni SUV modelin uzunluğu 4,51 metre ve 5 kişilik geniş ve konforlu bir iç alana sahip. Ayrıca, Arkana ve yeni Megane E-Tech Electric modellerinin ardından Renault’un C-segmentindeki konumunu tekrar güçlendirme hedefini destekliyor.

4Neden Renault Austral?

Austral, 2022 baharında tanıtılması hedefleniyor.

Renault Pazarlama Departmanı, Model İsimlendirme Stratejisi Müdürü olan Sylvia Dos, “Austral, güney yarımkürenin canlılığını ve sıcaklığını çağrıştırıyor ve keşfetmeye davet ediyor. Bu da onu bir SUV için ideal bir ad haline getiriyor. Kelime, dünyanın her yerindeki insanlar tarafından kolayca söylenebilen bir kelime ve otomobile gerçekten küresel bir his veren bir ses uyumuna sahip.” dedi.

İkinci El Renault Kadjar İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here